Placený VPN v UAE

Přesouvám se do Abu Dhabi příští týden a rád bych věděl, který placený VPN nejlépe funguje pro WhatsApp volání. Zvažuji Nord a Surfshark; máte nějaké doporučení? Měl bych se vyhnout používání Etisalat?

Express VPN. Používám ho už 10 let bez problémů.

UrbanVPN je zdarma a funguje, nebo ProtonVPN (placený).

Proč placené? Můžete také použít vpnify.

Vždy jsem používal Nord a Proton. Oba jsou docela dobré a fungují tady bez přerušení.

Nordův „dedikovaný“ VPN server.

Používám Private Internet Access už asi dva roky, nikdy jsem neměl problém.

Placenej VPN funguje jen na domácím broadbandu nebo WiFi. Nefunguje na mobilním internetu. Proton VPN je vynikající.

Nepotřebujete VPN, použijte Google Meet, funguje bez VPN pro audio a video hovory a kvalita videa je opravdu dobrá. Aplikace funguje na obou zařízeních Android a iPhone.

MegaVpn stojí asi 2 dirhamy měsíčně.

Použijte wireguard protokol s použitím volně dostupných konfigurací, mohu vám poslat odkaz, pokud budete chtít.

Používám Surfshark, a funguje skvěle. Dobrá rychlost. Můžu vám poslat tříměsíční zkušební verzi. PM, pokud budete chtít, poradím vám.

Slyšel jsem, že to brzy bude nelegální a může to přitáhnout vysoké pokuty. Je to pravda?

ProtonVPN mi funguje perfektně poslední 2 roky.

Užívám surfshark a funguje mi pěkných 5 let.

Není na VPN nějaká nová pokuta? Vidím to každý den na TikToku.

PIA for the last 8 years has worked a treat. The other one I have is smartdnsproxy for getting streams from back home. It’s cheap and comes with a VPN good enough for WhatsApp calling.

SurfShark. Používám ho 4 roky a rychlosti jsou docela solidní.

protonvpn (zdarma) funguje zcela dobře, je to nejlepší stabilní a bezpečný VPN, který můžete najít, neváhejte upgradovat na nižší latency servery.

Proton a mullvad drahé jak svině.