PIA VPN Přestal Fungovat

Moje PIA VPN se na mém android telefonu po březnové aktualizaci nezachovává připojené. Vidí to ještě někdo jiný nebo máte nějaké řešení? Klepnu na toto oznámení a nevidím žádná nastavení, kterou bych skutečně mohl změnit. Předem děkuji za vaši pomoc!

Stalo se vám, že jste se přihlásili do Betaverze aplikace? Pokud ne - rádi bychom vás do ní zapsali a dali nám vědět, jestli problém přetrvává.

Udělal jsem to a je to ještě horší v betaverzi. Pokud nastavím OpenVPN, port 443 TCP, jak jsem měl předtím, vůbec se nepřipojí. Nyní je to na firemní Wi-Fi, ale s starší verzí se alespoň připojilo a občas odpojilo. Rád bych to probral v soukromé zprávě nebo v DM a můžeme problém vyřešit.

Když přijdu domů, mohu otestovat betaverzi na domácí Wi-Fi a uvidím, jestli se to náhodou odpojí.

Dejte mi vědět, jak to dopadne! Ráno vám napíši do DM, abychom lépe pochopili problém.

Těším se na spolupráci s vámi, ale zde je moje aktualizace z dnešního rána, a zaznamenal jsem screenshot.

Aktivoval jsem VPN před spaním. Nechal jsem telefon přes noc. Když jsem se probudil, PIA oznámení ukazuje připojeno, ale symbol klíče tam nebyl. Takže aplikace si myslí, že je stále připojena, ale ve skutečnosti není.

Chápeme. Budeme problém dále vyšetřovat.

Když jsem otevřel aplikaci, točilo se to a hlásilo to, že se znovu připojuje.