PIA Chrome Rozšíření Připojení

Zdravím.

Má někdo zkušenosti s problémy u PIA a rozšíření Chrome, kdy to přestane fungovat a jediným řešením je připojit se k novému serveru?

To se stává snadno asi 5krát za hodinu, kdy se náhodně stránka načítá a musím znovu měnit servery. Doposud všechny US servery tento problém způsobily.

Zkoušel jsem odinstalovat, vytvořit nový profil na Chrome (tedy úplně prázdný Chrome bez ničeho) a stále se to děje.

Má někdo zkušenosti s problémy u PIA a rozšíření Chrome, kdy to přestane fungovat a jediným řešením je připojit se k novému serveru?

Takové problémy mám také již nějakou dobu.

Jo, už to nefunguje týdny. Fakt mě to sere, protože to používám na pracovní počítač, kde nemám oprávnění stahovat desktopovou verzi.

Koupil jsem si službu právě kvůli použití na Chromebooku s tímto rozšířením. Doposud mi nefungovala žádná webová stránka na žádném serveru. Místo toho vidím jen “ERR_TUNNEL_CONNECTION_FAILED”.

Tento týden je to pro mě naprosto hrozné.

Proč vůbec používat rozšíření pro prohlížeč? Používám aplikaci PIA, která je spolehlivější, nebo OpenVPN, který je bezpečnější. VPN rozšíření nedůvěřuji, ale to je jen můj názor :slight_smile:

Rozšíření je opravdu nestabilní a vůbec ho nedoporučuji používat, i když je velmi pohodlné.

Nevím, jak dlouho to bude fungovat, ale přešel jsem na Chrome beta a rozšíření funguje dobře na sestavení Chrome Beta.

I když to je na prd, jsem rád, že nejsem jediný.

Hlavně kvůli tomu, že nechci přesouvat všechno na svém počítači přes VPN. Split tunneling je volba, ale to také znamená, že vše související s prohlížečem musím směrovat přes VPN.

Rozšíření přidává pohodlnou možnost používat to na profilech Chrome, které chci.

proč používat rozšíření pro prohlížeč

Chrome pomocí WebRTC odhalí vaši IP adresu bez něj.

Můžete jej deaktivovat.