Peacock App a "Něco se pokazilo" chyba

Ahoj,

Zajímalo by mě, jestli má někdo jiný stejný trvalý problém s aplikací Peacock?

Po nainstalování aplikace Peacock TV na mé Apple TV z App Store došlo k následujícímu:

— Logo Peacock se zobrazuje na černé obrazovce

— Poté se obrazovka změní na obrazovku s nešťastnou kočkou a zprávou: “Něco se pokazilo. Peacock je momentálně nedostupný. Zkuste to prosím později.”

— Po stisku tlačítka MENU, aby se vrátilo zpět z obrazovky “Něco se pokazilo…”, se objeví šest barevných teček, které skáčou nahoru a dolů. Toto pokračuje nekonečně. Jednou jsem nechal tuto obrazovku zapnutou a sledoval, jak dlouho vydrží, zatímco jsem dělal věci kolem domu. Trvalo to více než 20 minut, během nichž se nic nedělo. Tečky se stále odrážely.

Nezkoušel jsem přehrávat žádný obsah, protože to není možné. Ani se nemohu přihlásit. Jakmile aplikace spustí, rovnou mě to přesměruje na obrazovku “Něco se pokazilo…”

Aplikaci jsem smazal a nainstaloval znovu, vytáhl jsem zásuvky z TV a Apple TV, vymazal cache, co jen šlo.

Tyto informace o mém Apple TV:

— Používám Apple TV (32 GB, 4. generace, model č. A1625)

— tvOS Apple TV je 16.3.2

— Verze aplikace Peacock TV je 4.3.12

Pokud má někdo podobné zkušenosti nebo najal řešení, rád se o ně podělím.

Tohle se může stát, pokud používáte adblockery. Buď v prohlížeči, nebo síťové blokátory (pihole, adguard home), nebo používáním doménového jména s blokováním reklam.

Mám tento problém také. Zkoušel jsem odhlásit se na všech zařízeních přes desktopovou verzi. Vytáhl jsem vše a stále mám tento problém. Fungovalo to na mém iPhonu, ale ne na Apple TV. Nedaří se mi najít řešení.

Uprava: Mluvil jsem se zákaznickou podporou a po restartu WiFi, smazání a znovu stažení aplikace, to stále nefunguje. Přesunuli mi případ na vyšší úroveň.

Podarilo se mi to spustit na mém chytrém televizoru. Ale je to opravdu frustrující, že nefunguje na Apple TV.

Mám ten samý problém. Používám však Express VPN.

Zvláštní je, že mám dvě Apple TV, které používají stejnou službu, a Peacock na jedné funguje dobře, ale na druhé hlásí stejnou hlášku “Něco se pokazilo”.

Neznáte nějaký obcházející způsob?

Moje řešení bylo odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci. To fungovalo.

Minulý týden jsem měl tento problém, když jsem začal být rušen sousedovou WiFi.

Nakonec jsem problém vyřešil resetem výrobního nastavení Apple TV. Doporučuji to zkusit!

U mě se to již nějakou dobu děje a podle mé stránky zařízení se nemohu přihlásit na Apple TV od 16. února. Všechna online doporučení byla pouze smazat a znovu nainstalovat. To jsem udělal, vynutím odhlášení ze všech zařízení atd., ale stále nic. Používám internet T-Mobile 5G a myslím, že to může být nějaké portové nebo firewallové nastavení, které blokuje připojení TV.

Dnes ráno jsem resetoval Apple TV a začal úplně od začátku.

To problém vyřešilo. A nyní mohu přistupovat k Peacock přes aplikaci.

Peacock na Google nemohu přistoupit na Google.

Snažím se sledovat Twisted Metal, ale byla jsem vyhozena bez důvodu a když se pokusím znovu vstoupit, začne se načítat žlutým kruhem uprostřed obrazovky a opět mě to vyhodí na hlavní menu. To se děje pouze u Twisted Metal. Všechny ostatní seriály mohu sledovat.

Ahoj, vím, že je to starší příspěvek. Ale mám pocit, že od včerejška, když jsem naposledy používal Peacock, nemohu na PS4 sledovat žádné WWE PPV, objeví se chybový kód a úplně mě to vyhodí z aplikace. Zkoušel jsem stejný PPV na telefonu a fungovalo perfektně, ale na PS4 to najednou nešlo a hodilo to chybový kód a vyhodilo mě. Nechápu to. Zdá se, že je to jen problém s WWE. Zkoušel jsem sledovat další videa a hrála bez problémů, ale když kliknu na WWE, dostanu chybové kódy a jsem pryč. Funguje to na mém telefonu, ale na PS4 ne. Nevíte, čím by to mohlo být?

Uživatel Samsung S24 Ultra, nefungovalo vůbec na aplikaci. Vypnul jsem Wi-Fi, použil mobilní data, a funguje to. Peacock dělá dost velký monitoring.

Přepnul jsem z Wi-Fi na data a fungovalo to, pak zpět na Wi-Fi a stále to funguje. Dělají dost velký monitoring. Jen si představte, čeho je NSA schopná.

Všichni jsme na straně odporu v Hunger Games, Aeon Flux, Divergent, Red Dawn, Falling Skies (skvělá série), 1984. Teď, když žijeme v Idiokracii, místě, kde Bílý prezident právě začal být černý (:prohibited: vtip), musím se zamyslet, co asi dávají do Cool Aids Brawndo? Vidím, že mnoho lidí to jen nepití, ale je to chugování Brawnda. Mluvím s těmi, kteří jsou :scream:, že jsou Gaslighted “Médiem”. Pokud čtete zprávy jen od CNN, ABC, NPR a dalších levicových médií, klidně je obviňte.

Tohle nemá nic společného s Apple TV. Mám to i na počítači, bez aplikace, jen streamuji pořady. Často dostávám tu chybovou hlášku během posledních 20 minut sledování. Je to jen špatná služba. Je to špatně naprogramované a NBC s tím neumí nic udělat, takže se to asi nezlepší.

Mám stejný problém na svém Apple TV připojeném ke své Samsung TV; nešťastná kočka a vše ostatní.

Mám stejný problém. Dvě Apple TV, jedna funguje bez problémů, druhá hlásí toto chování. Vyzkoušel jsem většinu věcí zde, ale reset výrobního nastavení jsem zatím neudělal, protože bych opravdu nerad znovu nastavoval všechny ostatní aplikace a služby. Je to dost otravné.

Streamuji Peacocktv na Samsung S22. Tento problém je u Peacock, ne u vašich zařízení. Musí upravit své věci, aby všichni mohli sledovat pořady bez tohoto hloupého problému, který nemají žádné jiné streamovací aplikace. Jsem nový uživatel Peacock. Pokud problém přetrvá, zruším jejich službu.

Zajímalo by mě, jestli ti, kteří mají tento problém, dostávají Peacock prostřednictvím akce nebo zdarma přes jinou službu.

Příklad: Charter / Spectrum mi dal zdarma rok Peacock jako součást akce.

Podle mého názoru, alespoň v mém případě, Peacock kontroluje internetového poskytovatele a zablokuje přístup k aplikaci, pokud nejste na síti firmy, která nabízí Peacock jako akci.

V jednom domě mám Spectrum / Charter, který mi nabídl akci. Peacock funguje bez problémů. Chromecast s Google TV 4k.

V jiném domě je služba přes BREEZLINE a aplikace Peacock se nenačte. Pokud zapnu mobilní hotspot na svém telefonu a připojím Chromecast s GoogleTV k síti vytvořené mým mobilním hotspotem, Peacock okamžitě funguje správně.

Pokud mám pravdu, je to velmi frustrující a smutné, že všechny tyto chamtivé firmy kazí technologie a streaming obecně.