Peacock App a chyba "Něco se pokazilo"

Ahoj,

dělá mi starosti, jestli má někdo jiný ten stejný problém s aplikací Peacock?

Poté, co jsem nainstaloval aplikaci Peacock TV na svůj Apple TV z Obchodu s aplikacemi, stalo se následující:

— Logo Peacock se zobrazuje na černé obrazovce

— Obrazovka se pak přesune na obrazovku s nevesele se tvářící kočkou a zprávou: „Něco se pokazilo. Peacock je momentálně nedostupný. Zkuste to prosím později.“

— Po stisknutí MENU, abych se vrátil od obrazovky „Něco se pokazilo…“, se objeví šest barevných teček, které skáčou nahoru a dolů. Tento stav trvá nepřetržitě. Jednou jsem nechal tuto obrazovku běžet, abych viděl, jak dlouho vydrží, zatímco jsem dělal věci kolem domu. Vydržela přes 20 minut, nic se nehýbalo. Tečky prostě jen skákaly.

Nikdy jsem nezkoušel přehrávat žádný obsah, protože to není možné. Nemohu se ani přihlásit. Jakmile se spustí aplikace, jsem přímo na obrazovce „Něco se pokazilo…“.

Aplikaci jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, odpojil jsem všechny kabely od TV a Apple TV, vyčistil jsem cache, prostě všechno.

Toto je informace o mém Apple TV:
— Používám Apple TV (32 GB, 4. generace, model # A1625)
— tvOS je verze 16.3.2
— Verze aplikace Peacock TV je 4.3.12

Pokud má někdo podobný problém nebo našel řešení, velmi by mi pomohlo, kdybych se o to podělil.

To se může stát, pokud používáte blokátory reklam. Buď v prohlížeči, nebo sítě či pomocí DNS služby na blokování reklam.

Mám tento problém také. Zkoušel jsem odhlásit se ze všech zařízení na webu. Vypnul jsem všechno a stále mám tento problém. Fungovalo to na mém iPhonu, ale ne na Apple TV. Nedaří se mi najít řešení.

Edit: Mluvil jsem se zákaznickou podporou a po restartu Wi-Fi, smazání a znovu stažení aplikace, to stále nefungovalo. Zvýšili můj případ.
Podařilo se mi to spustit na chytré TV, ale na Apple TV to stále nejde.

Mám stejný problém. Používám Express VPN.

Zvláštní je, že mám dvě Apple TV, které používají službu, a Peacock na jedné funguje dobře, ale na té druhé se zobrazuje stejná hláška „Něco se pokazilo.“

Neznáte nějaké obcházení?

Moje řešení bylo odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci. To pomohlo.

Minulý týden jsem měl tento problém, když mi začalo zasahovat wifi od souseda.

Nakonec se mi podařilo problém vyřešit továrním resetem AppleTV. Doporučuji to vyzkoušet!

Toto se mi děje už delší dobu a podle stránky zařízení se mi od 16. února nepodařilo přihlásit na Apple TV. Všechny online zdroje doporučují pouze odinstalovat a nainstalovat znovu. Aplikaci jsem odinstaloval a znovu nainstaloval, provedl jsem nucený odhlášení ze všech zařízení, a stále nic. Mám ji na telefonu a iPadu, které jsou připojeny ke stejné Wi-Fi jako Apple TV. Zajímalo by mě, jakého poskytovatele internetu používáte, protože nedávno jsme si pořídili T-Mobile 5G internet a myslím si, že může být problém s porty nebo firewallovou konfigurací, které blokují připojení k TV.

Dnes ráno jsem resetoval Apple TV, 18.3.2023, a začal od začátku.

To vyřešilo problém. A nyní se k Peacock připojuji přes aplikaci.

Peacock na Google nemohu získat přístup, když spravuji na Google.

Snažím se sledovat Twisted Metal, ale bezdůvodně mě vypískne a když se pokusím znovu vstoupit, pokouší se to načíst a zobrazí se žluté kolo načítání uprostřed obrazovky a jsem vrácen na hlavní nabídku. To se děje pouze u Twisted Metal. U ostatních pořadů to funguje.

Ahoj, vím, že je to starší příspěvek. Ale od včerejška, co vím, nemohu na PS4 přehrávat žádné WWE PPV, zobrazí se chybový kód a úplně mě to vytáhne z aplikace. Zkoušela jsem stejné PPV na mobilu a fungovalo to perfektně, ale na PS4 to hází chybové kódy a zase mě to vytáhne. Nemohu to pochopit. Zdá se, že je to jen s WWE. Zkoušela jsem sledovat jiné videa a šly v pohodě, ale když se vrátím k WWE, zobrazí se chyby a termíny mě vytáhnou z aplikace, a přesto to funguje na mém telefonu. Nevíte, proč?