Edit: Ne Brave, ale spíše firefox a ublock, úplný průvodce proti reklamám je zde průvodce proti reklamám
Reklamy na youtube jsou hnus lidstva a kazí každé poslech hudby nebo tutoriálu.. ještě horší pro děti. Děkuji
Edit: Všem, kteří říkají, že reklama živí, vím, ale existují jiné způsoby, jak věci provozovat.. existují alternativy k YouTube, kde nejsou reklamy, například vimeo.
Navíc i když jsou reklamy, mohly by být méně a kvalitnější, bez klamavého obsahu v režimu “jak vydělat miliony s mým kurzem”.
Ale jako obvykle děkuji za obranu mocných. Jsem přesvědčen, že google, který vlastní youtube, má ve vašem argumentačním banku prostor.
Dělejte si radost s reklamami, osobně nechci, aby mi hořel mozek.
Včera večer jsem na svém telefonu sledoval jedno nebo dvě videa na YT, byl jsem fascinován, jak moc je to zahlceno reklamami, je to šílené, co je teď vysoká hustota, teď už lépe chápu, proč je tak tlačeno na “prémiový” placený režim.
Prohlížeč Brave má nejasnou historii. Upřednostněte Firefox, uBlock Origin a Sponsor Block. Měl jsem kompletní průvodce blokováním reklamy na internetu, který stále platí, pokud je potřeba.
Tvůrce videí má jiné zdroje než příjmy z reklam: dary, umístění produktu, merchandising… Zatímco YouTube má pouze reklamu.
Vidím, že YouTube demonetizuje stále více způsobem, který je absurdní (podívejte se na jdg…), shadowbanuje totéž, co není v “trendu”, který chtějí zvýraznit, přijímá neoprávněné nároky na falešné společnosti… Upřímně, nainstalujte adblock.
To zvýší jen malou část příjmů tvůrců, kteří stejně chtějí najít jiný způsob, jak se uživit, ale výrazně znepříjemní práci YouTube. A čím slabší je YouTube, tím větší je šance na vznik funkčních alternativ.