Panna je moje jediná možnost pro 1GB broadband

Jsem na BT a dostanu jen kolem 30 Mbps. Bohužel nejrychlejší možností je Virgin 1GB. Nikdy jsem neměl žádné problémy s BT, ale.

Jsem velmi nervózní z přestupu kvůli některým hororovým příběhům o Virgin.

Už téměř 10 let jsem s Virginem a během 4 přesunů jsem nikdy neměl žádné problémy a moje měsíční účet se při obnově smlouvy minulý měsíc téměř o 20 GBP snížil (75 GBP měsíčně - 58 GBP měsíčně).

Jsou dokonalí? Ne. Ale pamatujte, většina lidí, kteří jsou spokojení, nepíší online, aby chválili společnost za službu, za kterou platí.

Existují hororové příběhy o všech společnostech.

Jsem zákazník Gig 1 už rok, výpadky jsou jednou za modrou, stejně často jako u ostatních, a cena, kterou platím, je velmi spravedlivá. BT mi účtovalo dvojnásobek toho, co platím nyní, za 20krát pomalejší připojení (50 Mbps).

Potřebujete 1 gig? Může být, může být i ne. Co je hlavní motivace? Potřebujete šířku pásma pro stahování? Máte zájem o rychlost nahrávání nebo ping? Je něco dostupného mezi tím, zejména pokud je to FTTP?

Byl jsem nervózní taky, ale skočil jsem do toho, BT měl 26 Mbps a 5 Mbps nahrávání. Má první zkušenost s Virginem byla v úterý, instalace XGS PON, takže plnohodnotný fiber do nového Hubu 5X. Měl jsem zatím 5 odpojení, náhodné časy, ale nikdy méně než půl hodiny. Hub zůstává bílý a pevný, říká „Internet (Online)“, ale kontroly ukazují, že je všechno v háji. Restart ho posílá do modrého blikajícího stavu, ve kterém zůstává přes 20 minut+. Rady pod testem připojení říkají… zkontrolujte své připojení.

Moje IPv4 a DNS info ukazují během toho času prázdné, není co dělat na back-endu, protože… jako router má 5X méně kontroly než ty, co jsem měl za 25 GBP. Není modem režim, takže ho ani nemohu obejít efektivně.

Podpora zatím byla mizerná, automatizované systémy vás posílají na kontroly, které nic nenašly, i když jsem volal, říkají jen „Nemůžeme zjistit problém, poslali jsme vám text s odkazem… na shledanou“. 5 odpojení za 4 dny, to jsou ty, na kterých jsem byl online… sedím a čekám, až se vrátí..

Zítra budu pokračovat a dostanu na linku někoho lidského, aby mi řekl, co se děje.

Není to všechno temnota. Nenechte se svést pouze tímto druhem příspěvků, které zobrazují jen zápory.
Jsem s mým 1GB připojením nadšený. Je to úžasné. Bez zbytečností. Bez TV. Bez telefonu. Jen svištící internet, který je stále online.

Jsem teprve měsíc, ale naprosto ho miluji a zatím žádné problémy.

Nikdy jsem neměl žádné skutečné problémy s Virginem, možná je to závislé na oblasti, nevím… Ale stojí za zmínku, že pokud má někdo z domácnosti OP smlouvu na O2, Virgin vám zdarma zdvojnásobí rychlost (nějaké partnerství). To znamená, že můžete jít na levnější 300-500 Mbps připojení a zvýšit ho na 600 - 1000 Mbps s tím O2 kontraktem.

Taky jsem si všiml, že mnoho lidí má problémy s internetem kvůli konfliktům s WiFi od sousedů, které způsobují pády sítě nebo špatné připojení kvůli nastavovacím problémům, jako jsou DNS servery, důvěryhodné MAC adresy. Konzole mohou být žíznivé po pásmu, takže je možné je nastavit jako prioritu na některých systémech, a pokud nepoužívají hodně pásma dlouhodobě, je síť obvykle v pořádku na bufferování TV/filmů, takže se nezaseknou.

Už 10 let jsem s VM. Můj táta je skoro 20 let.

Nikdy jsme neměli žádný problém a jejich rychlosti jsou ve většině případů VĚTŠÍ než u ostatních v našich oblastech.

Pouze lidé, kteří měli problémy, zveřejňují své názory. Ti, kteří neměli problémy, mají obvykle důvod nemluvit.

Virgin je skvělý. Úžasná služba po 13 let. Rychlosti jsou vždy maximální. A když se něco zřítí, pošlou technika, který ví, o čem mluví. Nevidím důvod měnit poskytovatele.

Virgin je vynikající, žádné problémy.

Měl jsem 1GB dva roky. Služba byla v pohodě. Dvakrát selhala instalace. Zákaznická podpora není skvělá. Pokud je to vaše jediná možnost, doufám, že oblast není přehlcená. Zkuste smlouvu na 12 měsíců.

Proč potřebujete 1GB kromě chlubení se?

Od Virgin jsem přešel na Vodafone 5G 150 a Sky 60 Mbps s minimálně 30 Mbps a neměl jsem žádné zhoršení služby. Pracuji v IT, pravidelně se připojuji na servery na dálku atd.

Nespolečenská hra mě nezajímá, takže na latenci moc nekoukám, ale Virgin je na to špatný.

Jsem uživatel Virgin gigabit a používám ho asi rok, takže mohu pomoci.

Když jsem to dostal před rokem, snadno jsem dosáhl 1,3Gbps, ale časem se to snižovalo na 800 Mbps-1 Gbps. Nemám žádné problémy s výpadky internetu, už je to dlouho, co se to stalo. Jsem na jihu Anglie, takže rozdíly závisí na oblasti, ale jsem spokojený, protože jsem dostal slevu, platím 55 GBP měsíčně.

Osobně bych o tomhle rozhodnutí velmi přemýšlel. Pokud jste netrpěliví a očekáváte, že to udělají, jak řeknou, pak to prostě nedělejte, bude to vaše smrt…

Pokud jste trpěliví, nevadí vám být ošáleni, plýtvat časem, nedělat to, co říkají, neschopni s nimi komunikovat - ale nakonec (po měsících) to funguje, spolehlivě - pak do toho jděte.

Pokud dostanete 1GB od Virgin, můžete dostat 1GB od BT, že? Měl jsem dojem, že používají stejnou kabelovou síť po celé zemi?

Jsem u Virgin a má to na nejlepší průměr, ale znám i lidi, kteří s Virginem nikdy neměli problém. Pokud jste přátelští se svými sousedy, někdo z nich určitě bude mít Virgin, abych mohl dát relevantnější recenzi.

Dostal jsem dnes večer hovor a paní mi nabízela 1Gb stahování, 100 MB nahrávání, neomezené za 25 GBP měsíčně s trvalým kreditem 80 GBP. Zní to moc dobře, aby to byla pravda? Někdo jiný o tom slyšel?

Prosím, nedělejte to. Nestojí to za to. Ušetřete si život plný bolesti.

Máme gig 1 za 28, ale máme konkurenci.

Služba je OK a dobrá, dokud není.
Emegeční služba když pracujete z domu a internet je výpadek je složitá a záleží na tom, koho vám pošlou. Dobří jsou vynikající, špatní jsou pravděpodobně špatní.