Panenství je moje jediná volba pro 1GB broadband

Jsem na BT a dostanu kolem 30 Mbps. Bohužel nejrychlejší možností je Virgin 1GB. Nikdy jsem neměl žádné problémy s BT, ale.

Jsem velmi nervózní z přechodu kvůli hrůzostrašným příběhům o Virgin.

Jsem s Virginem skoro 10 let a 4 přesuny, nikdy jsem neměl žádné problémy a můj měsíční účet se dokonce snížil o téměř 20£ (75£ měsíčně - 58£ měsíčně) při obnovení smlouvy minulý měsíc.

Jsou dokonalí? Ne. Ale pamatujte, že většina lidí, kteří jsou spokojení, prostě nepřispívají online, aby chválili společnost za poskytování služby, za kterou platí.

Existují hrůzostrašné příběhy o všech společnostech.

Jsem zákazníkem gig 1 rok, výpadky jsou jednou za uherský rok (stejně často jako u ostatních) a cena, kterou platím, je velmi spravedlivá. BT mi účtovalo dvojnásobek částky, kterou platím nyní, za 20krát pomalejší rychlost (50mbps).

Potřebujete 1 gig? Můžete, nemusíte. Co je hlavním motorem? Potřebujete šířku pásma ke stahování? Je pro vás důležitá rychlost odesílání nebo ping? Je něco dostupné mezi tím, zejména pokud je to FTTP?

Byl jsem nervózní taky, ale zatlačil jsem na to, BT měl 26 Mbps a 5 nahrálo. Můj první den na Virgin, instalace v úterý, XGS PON, takže plná vlna fiber na nový Hub 5X. Měl jsem zatím 5 odpojení, na náhodné časy, ale nikdy méně než půl hodiny. Hub zůstává bíle pevný, říká “Internet (Online)”, ale kontroly ukazují, že je všechno v hajzlu. Restart posílá do stavu modrého blikání, ve kterém zůstává přes 20 minut+. Rychlé tipy v rámci testu připojení říkají, abych… zkontroloval své připojení.

Moje IPv4 a DNS informace během toho ukazují prázdné, nic se nedá dělat na backendu, protože… jako router má 5X méně kontroly než ty, které jsem měl za 25£. Není režim modemu, takže ho ani nemohu efektivně obejít.

Podpora je zatím na nižší úrovni, automatizované systémy vás vedou testy, které nic neukazují, i když jsem volal, říkají jen “Nemůžeme najít problém, poslali jsme vám odkaz SMS… nashledanou”. 5 odpojení za 4 dny, to jsou ta, kde jsem byl online… čekal jsem, až to znovu naběhne..

Zítra budu pokračovat a najdu někoho lidského, abych se zeptal, co se sakra děje.

Není to všechno temnota a zlomek. Nenechte se vtáhnout do těchto pouze zobrazujících negativa.
Jsem nadšený ze svého 1GB linku. Je to fantastické. Žádné ozdoby. Žádná TV. Žádný telefon. Jen zářivé připojení, které je stále online.

Jsem jen měsíc, ale naprosto miluji a zatím bez problému.

Nikdy jsem neměl žádné vážné problémy s Virginem, možná je to regionální, nevím… Ale stojí za zmínku, že pokud má někdo v domácnosti OP již smlouvu s O2, Virgin vám zdarma zdvojnásobí rychlost (nějaké partnerství). Takže můžete zvolit levnější 300-500Mbps připojení a zvýšit ho na 600-1000 Mbps, pokud máte smlouvu s O2.

Další věc, kterou si lidé často stěžují na internetové problémy, jsou konflikty s WiFi sousedů, což způsobuje výpadky nebo špatné připojení kvůli nastavení. Myslím DNS server, důvěryhodné MAC adresy. Konzoly mohou být žravé na šířku pásma, takže je možné je nastavit jako prioritu na některých systémech, a pokud nevyužívají dlouhodobě hodně pásma, je obvykle v pořádku nechat TV/filmy bufferovat, aby se nezasekly.

Já jsem s VM již 10 let. Můj otec téměř 20 let.

Nikdy jsme neměli problém s nimi a jejich rychlostí broadbandu jsou opravdu lepší než ostatní v našich oblastech.

Jen lidé, kteří měli problémy, zveřejňují své názory. Ti, kteří neměli problémy, obvykle nemají důvod se vyjadřovat.

Virgin je skvělý. Úžasná služba po 13 let. Maximuje rychlosti stále. A při výjimečném poruše posílají technika, který ví, o čem mluví. Nepotřebuji jiného poskytovatele.

Virgin je vynikající, žádné problémy.

Měl jsem 1gig za dva roky. Služba byla v pořádku. Instalace selhala dvakrát. Zákaznická služba není skvělá. Pokud je to vaše jediná možnost, doufám, že oblast není překročená. Pokuste se vyjednat 12měsíční smlouvu.

Proč potřebujete 1GB kromě chválení?

Opustil jsem Virgin z 300 na Vodafone 5G 150 na Sky 60 Mbps s minimálně 30 Mbps a žádné zhoršení služby. Pracuji v IT, pravidelně se vzdáleně připojuji k serverům atd.

Nehraji online hry, takže mi na latenci nezáleží, ale Virgin je na to špatný.

Jsem uživatel gig, co to nazývá Virgin a používám to asi rok, takže mohu trochu pomoci.

Když jsem to poprvé dostal před rokem, mohl jsem snadno dosáhnout 1,3 Gbps, ale pomalu se to snížilo na 800 Mbps až 1 Gbps. Opravdu nemám moc problémů se ztrátou internetového připojení, už dlouhou dobu kleslo na dlouhou dobu. Jsem na jihu Anglie, takže různé oblasti se pravděpodobně liší, ale jsem spokojený, protože jsem dostal slevu, platím 55£ měsíčně.

Osobně bych o této rozhodnutí vážně přemýšlel. Pokud jste netrpělivý nebo očekáváte, že udělají to, co říkají, jednoduše to nedělejte, bude to vaše smrt…..

Pokud jste trpělivý, nevadí vám být oškubán, plýtvat časem, nedostat se přesně podle jejich instrukcí – ale nakonec (za několik měsíců) to funguje spolehlivě – pak jděte do toho.

Pokud můžete získat 1GB od Virgin, můžete získat 1GB od BT, ne? Měl jsem dojem, že používají stejnou kabelovou síť po celé zemi?

Jsem u Virgin a jsou to v mém případě maximálně průměrné služby, ale znám lidi, kteří nikdy neměli s Virgin problém. Pokud jste přátelé se sousedama, jeden z nich určitě má Virgin a dá vám relevantnější recenzi.

Dostal jsem hovor večer a paní nabízela 105 dolarů, 1Gig stahování, 100 MB nahrávání, neomezené za 25 dolarů měsíčně s trvalým kreditem 80 dolarů měsíčně. Zní to příliš dobře, než aby to byla pravda? Někdo o tom slyšel?

Prosím, prosím, nedělejte to. Není to stojí za to. Ušetřete si život plný bolesti.

Dostal jsem gig 1 za 28, ale máme konkurenci.

Služba je v pořádku a dobrá, dokud není. Nouzová služba, když pracujete z domova nebo internet nefunguje, je složitá a opravdu záleží na tom, koho vám pošlou. Dobří jsou vynikající, špatní jsou pravděpodobně špatní.