Pamatuji si, že jsem slyšel, že Macross má přijít na Disney streaming, už se to stalo?

Nemám rád představu, že dávám peníze myši, ale možnost znovu shlédnout Frontier a skutečně vidět Zero jen během několika sezení může stát za to, pokud jsou tyto pořady skutečně na Disney+ v kontinentálních USA, na což Google odmítá dát odpověď. Myslel jsem, že budu mít větší štěstí tady zeptat se, jestli jsou pořady dostupné v mé oblasti, nebo pokud mají nějaké informace o tom, kdy to bude.

Vím, že bych mohl použít VPN, ale upřímně, to je jeden krok navíc, na který nechci skákat.

Tohle se často ptají a odpověď je, že víme, že to přijde, ale nevíme kdy. V některých zemích už je dostupné, ale v USA zatím ne.

Kontroloval jsem každý den od oznámení. Ještě nic v USA. Naše bratři a sestry na severu si to ale již užívají.

Já se na to dívám tady v Kanadě.

Japonsko to samozřejmě má celé.

Na naší straně světa už máme Delta + 2 filmy, Frontier + 2 filmy (a krátký film s názvem Labyrinth of Time), FB7, D7 a film M7. Čekáme na sérii M7 i Plus.

Samozřejmě kvůli jednáním s Harmony Gold, DYRL a SDF Macross nebude streamováno mimo Japonsko.

Dostupné v Japonsku, Asii a v některých anglicky mluvících zemích (Austrálie, Nový Zéland, Kanada, Velká Británie, Irsko).

Stále není dostupné v USA z neznámého důvodu.

Není ani v neanglicky mluvících zemích (evropské země, Latinská Amerika…)

Byl jsem jako ty a pak jsem se rozhodl udělat ten krok s Apple TV. Miluji to. Mám sledování Macross Frontier a Delta s jejich filmy s titulky. Také Macross Plus!! Myslel jsem, že to bude komplikace, ale není to tak, což doporučuji cestu přes Apple TV. Stačí pár dolarů měsíčně, ale stojí to za to. Včera jsem viděl všechny epizody super Demonison Fortress Macross a zítra taky, takže si pamatujte, že Love je venku, ale špatná věc je, že Big West dal Harmony Gold kopačky, takže nemají titulky. Také Macross 7 nemá titulky. I tak to stojí za to.

Nechci dávat Disney nic. Všechny Macross jsou dostupné z jiných zdrojů už roky a stále jsou dostupné.

Právě teď sleduji Frontier. Mimochodem, jsem v Singapuru.

Slyšel jsem, že to mělo být včera, 22. srpna. Bohužel to nebyla úplná pravda. Nezajímá mě VPN.

Přichází Macross II také na D+?

Když to dojde do USA, mám pochybnosti, jestli to bude konkrétně na Disney+. Nebo bude na Hulu, protože tam mají všechna licencovaná anime.

Pro ty, kteří používají VPN k sledování Frontier, narazili jste na problémy s tím, že váš účet Disney+ stále blokuje přístup, protože účet byl vytvořen v USA? Máte nějaké návrhy, jak obejít toto?

Pouze Delta a Frontier. Ještě čekám na 7 a Plus!

Existovaly titulky pro SDFM v angličtině? Také, do které země jste VPN připojili?

Věř mi, že chápu, je část mě, která doufá, že se to nikdy nestane, abych neměl důvod být pokycen.

Předpokládá se, že to bude všechno od roku 1987 (Flashback 2021) a dále. Jinými slovy, všechno kromě SDF Macross a DYRL.

Zbývá to uvádět v jiné sekvenci v jiných zemích, začínajíc nejnovějšími věcmi.

Myslím, že ne. Animeigo měl letos Kickstarter na 4K vydání s novými titulky a dabingem.

Já opravdu doufám, že odpověď je Hulu.

Mě fascinuje, že anglické titulky na Blu-ray jsou dostupné léta na malajských nelegálních výtiscích, ale oficiální vydání je pomalé.