[Otázka] TetherMe neomezená hotspot data u Verizonu

Nainstaloval jsem TetherMe na iPad Pro s iOS 14.2 a zdá se, že to funguje, ale nejsem si jistý. Snažím se ujistit, že používá mobilní data místo omezených hotspot dat, která mám. Prohlížel jsem si různé názory a někteří lidé radí použití VPN, jiní nikoliv. Mám Verizon, což je konkréní operátor, pro který někteří doporučují VPN.

Už jsem povolil přepsání zdroje dat a nastavil ho na mobilní data. Můj hlavní problém je, že data, která jsem zatím použil, se zobrazují jako osobní hotspot v sekci Mobilní data v aplikaci Nastavení. Neměl jsem zatím šanci zkontrolovat stav účtu u Verizon, protože mám sdílený účet a nevím, jak se přihlásit.

Musím něco změnit?

Myslím si, že Verizon používá hloubkovou inspekci paketů k monitorování hotspotu, nikoliv jen samostatný APN. Pokud nastavíš zdroj dat na VPN, mělo by to maskovat hotspot.

Verizon by teoreticky mohl stále odhalit hotspot pomocí TTL, ale nikdy jsem s tím neměl problémy.

Jsem věrný uživatel TetherMe. Vím, že když TMobile převzal Sprint… TetherMe už nefunguje pro vysokorychlostní přenos, nějak ho zablokovali. Myslel jsem, že jsi v pohodě, pokud jsi předtím neměl problémy.

Používám tetherme roky na AT&T a nikdy jsem neměl potřebu VPN… dokud jsem nedávno nepřetáhl hotspot bez toho, abych si uvědomil, že se telefon restartoval, a když jsem sledoval nějaké videa, hrál jsem je 2 hodiny, dostal jsem zprávy, že jsem využil 50 %, 75 % a všechna hotspot data za měsíc… a pak se to zpomalilo tak, že streaming bylo nemožné.

Procházel jsem diskord tetherme a získal dojem, že VPN by mi mohla pomoci - a skutečně pomohla.

Pokud používáš tetherme + dobrou VPN (zejména s WireGuard a IKEv2 protokoly - zvlášť pokud plánuješ stahovat nebo streamovat), většina relevantních “detalů” ohledně tvého používání dat se [SCRATCHED]… tak říkajíc.

Osobně používám Windscribe.. můžeš získat pár gigabajtů zdarma (myslím až 11? Pokud se zaregistruješ) nebo placená verze za asi 9 dolarů měsíčně.. nebo pokud zaplatíš na rok, cena klesne na asi 5.75 za měsíc.

Stále je to mnohem levnější než platit za internet.

Tady..

https://windscribe.com/yo/iz8oa9ed