[Ostatní]Pro všechny, kterým nefunguje Spotify, zkuste jiný účet, mě to fungovalo

možná jsme byli zabanováni nebo tak něco

1. Restartujte telefon 2. Bez otevírání Spotify přejděte do nastavení a vymažte všechna data Spotify 3. Nainstalujte VPN, použijte “VPN Super Unlimited Proxy” z Obchodu Play
  2. Nastavte zemi na USA 5. Otevřete webový prohlížeč a přejděte do nastavení účtu Spotify 6. Změňte region na USA
  3. Otevřete Spotify
  4. Pokud to funguje, VPN vypněte Hotovo.

Nevěřím, že jsme dostali ban, protože se mi podařilo přihlásit ke svému účtu v pohodě na počítači (prolomený). Možná měli špatný den a rozhodli se najít všechny prolomené uživatele?

Zdá se, že je to regionálně specifické. Někomu začalo zase fungovat po použití VPN a změně účtu na jinou lokalitu.

Musel jsem změnit heslo a funguje to.

Legenda! Fungovalo to pro mě!

jo, nevím, je to tak divné.

Jaké lokality vypadají, že fungují?

Jo, fungovalo mi to, dokonce jsem vypnul VPN a stále to fungovalo.

Funguje to, právě jsem to udělal a jsem přihlášen přes Facebook.

Nejprve jsem musel změnit email na profilu Spotify, než jsem aktivoval VPN, pak jsem VPN zapnul a změnil region bez problému.

Ale stále se přihlašuji přes Facebook v aplikaci.

Někteří Portugalci změnili region na Španělsko a zdá se, že to funguje.

Mohu potvrdit, že to funguje, jsem z Portugalska, změnil jsem region na Španělsko, vypnul VPN a stále to funguje. Díky :sign_of_the_horns:

Jsem ze Španělska a měl jsem stejné problémy, takže si myslím, že právě přepnutí je to, co to dělá, že to funguje.