Nemám v úmyslu platit za VPN, ale žiji ve Spojených státech, kde by vás mohli potrestat za stahování chráněného obsahu. Obvykle při torrentování dostanete jen dopis od svého ISP, když držitel autorských práv sleduje torrent. Nevím, jestli bych se měl bát u anime, protože autorská práva drží japonské firmy, a nevím, jestli se starají o pirátství.
Společnosti, které licencují anime v USA, jako Crunchyroll, pošlou raději ty dopisy.
Stejný komentář, jaký jsem dal v jiném vlákně, které bylo smazáno kvůli nízké produkci (este se to může stát i s tímto).
Doporučuji, ale není to nutné. Upřímně záleží na tom, jak autoritativní a nebo znuděný je váš ISP na reakci na jakákoli hlášení. Za což stojí, v těch cca 20 letech a desítkách TB dat, co torrentuji, většinou bez VPN, jsem dostal tři upozornění od svého ISP hrozící akcí, ale žádná nebyla provedena. Nejnovější bylo alespoň před deseti lety, při stahování epizody Gintama.
Na druhé straně, kamarád, hloupý dost na to, aby pirátil Game of Thrones z Piratebay, dostal výpadek internetu na 12 hodin jako “varování”. Takže se prostě buďte opatrní.
Ano, doporučuji VPN, kámo. Jsi v USA a zákony ohledně pirátství u anime začínají být přísnější. Disney dělá své vlastní věci s anime, brzy na to začnou. Nebuď hloupý a kup si VPN.
Záleží na ISP a regionu.
Jsem v Irsku a stáhl jsem desítky GB obsahu, protože jsem media sběratel. Nikdy jsem nedostal email ani dopis do dveří. To říkám, když se přihlašuji k nové smlouvě s ISP, informuji je, že pracuji v IT bezpečnosti, a proto stahuji přes 1 TB dat měsíčně. Díky streaming, stahování a hostování vlastního serveru jsem neměl žádný problém a VPN jsem skoro nepoužíval s mým ARR balíčkem také.
Nikdy jsem neměl problém s torrentováním bez VPN ve Velké Británii.
Rozhodně si pořiď VPN, můžu doporučit Proton nebo PIA.
Realdebrid a Kodi s addonem Okatu pro kombinaci cacheovaných torrentů a DDL stránek. Nejsem dost odborník na anime, abych věděl, jestli tyto řešení mají všechno, ale většinou najdu, co hledám. Realdebrid odstraňuje potřebu VPN.
VPN je v oblasti pirátství a torrentování velmi důležitá.
Žiješ na Západě (tj. USA a Evropa), což znamená, že je to dokonalé místo pro držitele autorských práv, kteří mohou posílat dopisy komukoli. Když torrentuješ chráněný obsah, stahuješ a nahráváš porušující autorská práva materiály.
Musíš používat VPN a připojit ji k torrent klientovi jako Qbittorrent a aktivovat Kill Switch VPN pro případ, že by se odpojila.
Pokud nechceš řešit koupě VPN a její připojení k rozhraní klienta, použij stremio + Torrentio + předplatné Real Debrid, protože RD jedná jako prostředník, který na tvůj účet doručuje obsah, místo VPN.
Divné, že tě nikdy nechytnou jen za stahování věcí, musí jít o torrent, aby se ISP zapojil… myslím, že nemohou tě usvědčit za kliknutí na veřejný odkaz??
Prostě se přesuň do třetího světa a torrentuj v klidu.
Jednou mi Spectrum udělali zásah za to, že jsem nepoužil VPN a stáhl epizodu Family Guy, lol.
Žádná urážka, ale pokud nechceš VPN, měl bys raději jít hledat práci, místo toho, abys sledoval anime celý den. Co vlastně děláš, brácho.
Záleží na tom, jakého ISP máš. Nikdy jsem nedostal oznámení od svého ISP, ale nepatří mezi velké.
Ne, můžeš použít Realdebrid.
Existují nějaké dobré bezplatné VPN? Také když streamuješ torrenty na něco jako Miru, jak propojujete VPN, abyste nemuseli dostat dopis?
Já osobně jsem torrentoval celé hry, filmy, anime, cokoliv a mé ISP na to kašle.
Fakt?
d’ je to pravda? Předpokládal jsem, že v UK mají přísné zákony týkající se toho.
Proton je skvělý, posloužil mi dobře při stahování terabajtů Linuxových ISO.
Plná verze Protonu, že? Slyšel jsem, že bezplatná verze je na pirátství špatná.