Opera GX - webová stránka YouTube najednou odmítá načíst cokoli, pouze se zobrazuje prázdná obrazovka. Zkoušel jsem vymazat data prohlížeče a stránku načítat znovu asi 20+krát, nic nepomohlo

Opera GX - webová stránka YouTube najednou odmítá načíst cokoli, pouze se zobrazuje prázdná obrazovka. Zkoušel jsem vymazat data prohlížeče a stránku načítat znovu asi 20+krát, nic nepomohlo.

Vypněte AdblockPlus v rozšířeních. To bylo jediné, co mi pomohlo

Zkoušel jsem vymazat data prohlížeče

Cookies a cache a časové období nastavené na “všechno”?

Je nějaký rozdíl v soukromém okně?

S veškerými rozšířeními vypnutými?

Zapnuté VPN v Operě vypnuté?

Test samostatné instalace?

V jiných prohlížečích?

Měl jsem ten samý problém, toto mi to opravilo. Přejděte do nastavení Opera GX, posuňte dolů k pokročilým, klikněte na to. Sjeďte dolů, kde uvidíte “obnovit nastavení na jejich původní výchozí hodnoty” a udělejte to. To by mělo problém vyřešit.

Vymazání cookies to opravilo, ale je to fakt otravné, protože to vypadá, že je to jediná oprava, protože mě to nutí znovu se přihlásit na každé stránce

Ahoj, mám stejný problém, ale YouTube se načte v soukromém okně, nevíš čím to je, že se nenačítá v normálním?

To mi taky dobře fungovalo, díky! Rychle a bezbolestně.

Jediné, co pomohlo. Díky!

Pro příště se odhlaste jen z YouTube a Google. Pak přejděte na URL opera://settings/content/all, zadejte youtube.com do vyhledávacího pole a klikněte na “Vymazat zobrazovaný obsah”. Pak opakujte pro google.com a znovu se přihlaste na Google a YouTube. To by mohlo problém vyřešit.

Také když jste na YouTube, klikněte na štítek vlevo od adresního pole (obvykle ikona visacího zámku) a klikněte na Cookies, kde můžete smazat cookies pouze pro tuto stránku.

Nebo když jste na YouTube, stiskněte ctrl + shift + i, čímž otevřete vývojářské nástroje. Poté přejděte na záložku “Application” a vyberte “Storage” v levém panelu. To vám dá možnost vymazat cache pouze YouTube (mezi jinými možnostmi, pokud chcete).

Obvykle to znamená, že jde o rozšíření (které není nastaveno na běh v soukromém režimu, protože věci fungují v soukromém režimu), nebo problém s cookies či cache.

No, nemám žádná rozšíření, co můžu dělat, když je to problém s cookies nebo cache?

Pro cache, jděte na URL opera://settings/clearBrowserData a vymažte " obrázky a soubory v mezipaměti" na celý čas.

Pro cookies, jděte na URL opera://settings/content/all, zadejte do vyhledávacího pole youtube.com a klikněte na “Smazat zobrazované údaje”. Pak opakujte pro google.com. Pokud to nepomůže, můžete jít na URL opera://settings/clearBrowserData, přepněte na “pokročilé”, ujistěte se, že je zaškrtnuto pouze “Cookies a údaje jiných webů” a to vymažte na celý čas (budete se muset znovu přihlásit ke všem stránkám).

Fakt děkuji, ta konzole hned zabral. Před dvěma dny mi počítač zase selhal (znovu) a musel jsem nainstalovat několik věcí, včetně Opery, a byl jsem naštvaný, že mám ten problém. Díky…

Potřebuji novější počítač, tento je na poslední noze.

Ani jeden z těchto kroků nefungoval

Pokud je v Opera zapnutý Adblocker, vypněte jej úplně na URL opera://settings/privacyProtection. To samé s vestaveným VPN v Operě.

Mimo to, používáte Kaspersky na svém systému?