Opera GX - webová stránka YouTube náhle odmítá načíst cokoli, jen se zobrazuje prázdná obrazovka. Vymazal jsem data prohlížeče a znovu načetl stránku více než 20krát, nic nepomohlo

Opera GX - webová stránka YouTube náhle odmítá načíst cokoli, jen se zobrazuje prázdná obrazovka. Vymazal jsem data prohlížeče a znovu načetl stránku více než 20krát, nic nepomohlo.

Vypněte AdblockPlus v rozšířeních. To je jediná věc, která mi pomohla.

Vymazal jsem data prohlížeče

Soubory cookies a cache a časové rozmezí nastavena na “vše”?

Jedná se o rozdíl v anonymním režimu?

Žádná rozšíření povolená?

Opera VPN vypnutá?

V testu samostatná instalace?

V jiných prohlížečích?

Měl jsem stejný problém, pomohlo mi to. Přejděte do nastavení Opera GX, sjeďte dolů na pokročilé, klikněte na to. Přejděte dolů, dokud neuvidíte “Obnovit nastavení do původních výchozích hodnot” a udělejte to. To by mělo problém vyřešit.

Vymazání cookies to vyřešilo, ale je to opravdu otravné, jelikož to vypadá, že je to jediná možnost, protože mě to nutí znovu se přihlásit na každou stránku.

ahoj, mám stejný problém, ale YouTube se načte v anonymním režimu, máš nějakou představu, proč se nenačítá v běžném režimu?

To mi fungovalo také, díky! Rychlé a bezbolestné.

Jediné, co pomohlo. Díky!

Pro příště, odhlaste se pouze z YouTube a Google. Poté jděte na URL opera://settings/content/all, zadejte youtube.com do vyhledávacího pole a klikněte na “Vymazat zobrazený obsah”. Poté zopakujte pro google.com a znovu se přihlaste do Google a YouTube. To může stačit k opravě.

Také, když jste na YouTube, klikněte na odznak vlevo od adresního pole (obvykle ikona zámku) a klikněte na Cookies, kde můžete smazat cookies pouze pro danou stránku.

Nebo když jste na YouTube, stiskněte Ctrl + Shift + i pro otevření vývojářských nástrojů. Poté přepněte na záložku “Application” a vyberte “Storage” v levém panelu. To vám dá možnost vymazat cache pouze YouTube (mezi jinými věcmi, pokud chcete).

Obvykle to znamená, že problém je s rozšířením (které není povoleno v anonymním režimu, protože věci v anonymním režimu fungují) nebo s cookies nebo cache.

no, nemám žádná rozšíření, tak co mohu udělat, pokud je problém s cookies nebo cache?

Pro cache, jděte na URL opera://settings/clearBrowserData a vymažte “mezipaměťované obrázky a soubory” na celé období.

Pro cookies, jděte na URL opera://settings/content/all, zadejte youtube.com do vyhledávacího pole a klikněte na “Smazat zobrazená data”. Poté zopakujte pro google.com. Pokud to nezabere, můžete jít na URL opera://settings/clearBrowserData, přepnout na “pokročilé”, ujistěte se, že je zaškrtnuto pouze “Cookies a data jiných webů” a vymazat je na celé období (bude nutné se znovu přihlásit ke všem stránkám).

Díky moc, ten s konzolí fungoval okamžitě. Před dvěma dny umřel můj počítač (znova) a musel jsem znovu nainstalovat některé věci (Opera mezi nimi) a byl jsem naštvaný, že mám ten problém. Díky…

Opravdu potřebuji nový počítač, tenhle je na konci svých možností.

ani jeden z nich nefungoval

Pokud je Opera aktivní blokátor reklam, vypněte jej úplně na URL opera://settings/privacyProtection. Stejně tak i vestavěný VPN opera.

Mimochodem, používáte ve svém systému Kaspersky?

Stává se mi to! Mám Kaspersky, zkoušel jsem už téměř všechno, ale nic nezabralo.

Úplně odinstalujte Kaspersky a otestujte. Pokud Opera poté funguje, je to Kaspersky. Pak znovu nainstalujte Kaspersky a zjistíte, jestli Opera stále funguje. Kaspersky se někdy pokazí a odinstalování a opětovná instalace to může opravit.