Ahoj kluci, jen chci říct, že hraní s konstantním pingem 190-300 není žádná zábava, no je to trochu vtipné, ale vím, že se mi spoluhráči nesmějí. Takže to opravdu prohlašuji pouze na sví.
Vím, že ping je problém už od věků a je to vlastně hlavní důvod, proč si dávám tak dlouhé pauzy, ale s novými skiny, které vypadají příliš dobře. Jen chci zeptat, jestli má někdo nějaké VPN (nevím, jestli je to legální, nestěžujte si na mě), aby se mi zlepšil ping, stačilo by to na 100, dokonce i 175 je v pořádku. Prostě přes červený ping, upřímně.
Hraji už na nejnižší grafiku, ale bojím se, že Austrálie prostě není to pravé. Možná se přestěhuji do Japonska nebo tak něco 

Hrát s kamarádem z SEA funguje na tvém regionu, protože tě to nutí někdy jít do SEA. Občas nevím, jestli funguje game booster. Pro mě to funguje na Androidu.
Opravdu moc netrpím s pingem, ale sleduji santidevil a nedávno získal sponzorství od UpGear Booster a říká, že by to mohlo trochu opravit tvůj ping, nevím, jestli to bude fungovat, ale viděl jsem tvůj příspěvek a přemýšlel jsem o tom, nejsem robot, slibuji
opravdu chci vědět, jestli to bude fungovat.
Jsem také z Austrálie a myslím, že nikdy nedostaneme zelený ping
. Ale podle mých zkušeností hraní na asijském serveru s VPN obvykle drží ping v 100s (s vysokou grafikou). Hraji na PC a používám Norton’s VPN a připojuji se k ‘nejrychlejší lokaci’, což je australský server. Bez VPN je průměrně 200+ od update engine. Můj kamarád, který hraje na mobilu, používá bezplatnou VPN a říká, že to taky pomáhá.