Odhaleno: Je toto opravdu nejrychlejší a nejbezpečnější VPN?
Hledáte VPN službu, která může chránit vaše online soukromí,
odblokovat geo-restrikce a nabízet rychlé a spolehlivé připojení?
Pokud ano, možná jste slyšeli o NordVPN, jedné z nejpopulárnějších a nejdůvěryhodnějších VPN na trhu.
Ale stojí opravdu za vaše peníze a čas? V této recenzi se podělím o svůj upřímný názor na NordVPN, jeho funkce, výhody, nevýhody a alternativy.
Do konce této recenze budete vědět, zda je NordVPN tou správnou volbou pro vás.
[Disclaimer: Tento příspěvek obsahuje affiliate odkazy, což znamená, že mohu obdržet provizi, pokud kliknete na odkaz a zakoupíte něco, co jsem doporučil. To mi pomáhá udržet tuto stránku v chodu a poskytovat vám hodnotný obsah. Děkuji za vaši podporu!]
Co je NordVPN a co dělá?
NordVPN je VPN služba, která šifruje vaše internetové připojení, skrývá vaši IP adresu a chrání vaše data před malwarem a kyberzločinci. Také vám umožňuje přistupovat k jakékoli webové stránce nebo streamovací platformě, kterou chcete, bez ohledu na vaši lokalitu nebo cenzuru.
NordVPN má přes 5400 serverů ve 59 zemích, což vám dává dost možností na obejití geo-bloků a užívání si rychlého připojení. Podporuje sdílení souborů P2P a torrenting na všech svých serverech a dokáže odblokovat populární streamovací platformy jako Netflix, Hulu a Amazon Prime Video. NordVPN funguje s Windows, Mac, Linux, Android, iOS a dalšími systémy.
Můžete ho také nainstalovat na váš router, chytrou televizi nebo herní konzoli. Navíc se k jednomu účtu můžete připojit až ke šesti zařízením najednou.
NordVPN nabízí také některé pokročilé funkce, jako například:
- Ochrana proti malware:
- NordVPN prohledává temný web kvůli vaší e-mailové adrese a upozorňuje vás, pokud byla uniknuta nebo kompromitována.
-
- Dark Web Monitor:
- NordVPN hledá na temném webu vaši e-mailovou adresu a upozorňuje vás, pokud byla uniknuta nebo kompromitována.
-
- Dvojitá VPN:
- NordVPN směruje vaše přenosy přes dva servery pro další šifrování a bezpečnost.
- Onion přes VPN:
- NordVPN kombinuje VPN a Tor pro maximální soukromí a anonymitu.
Maskované servery:
NordVPN maskuje váš VPN provoz jako běžný provoz, což činí těžší identifikovat nebo blokovat jej.
Jak se NordVPN srovnává s jinými VPN?
NordVPN není jedinou VPN službou na trhu. Existují i jiné možnosti, které možná chcete zvážit, například:
- ExpressVPN: ExpressVPN je další špičková VPN služba, která nabízí rychlé rychlosti, vysoce kvalitní servery a spolehlivé odblokování obsahu. Má přes 3000 serverů ve 94 zemích a podporuje P2P sdílení a torrenting na všech svých serverech. Má také vestavěný správce hesel a 30denní záruku vrácení peněz. Nicméně, ExpressVPN je dražší než NordVPN a umožňuje pouze pět současných připojení.
- Surfshark: Surfshark je levná a snadná VPN služba, která nabízí neomezené připojení, silné zabezpečení a působivé funkce. Má přes 3200 serverů ve 65 zemích a může odblokovat populární streamovací platformy jako Netflix, Disney+ a BBC iPlayer. Má také funkci CleanWeb, která blokuje reklamy, sledovače a malware, a Whitelister, který umožňuje vyloučit určité aplikace nebo webové stránky z VPN. Nicméně, Surfshark není tak rychlý jako NordVPN a má méně serverů a lokalit.
Abych vám pomohl rozhodnout se, která VPN služba je pro vás nejlepší, vytvořil jsem srovnávací tabulku, která ukazuje hlavní rozdíly mezi NordVPN a jeho alternativami:
- Funkce NordVPN ExpressVPN Surfshark
| Servery 3 000+ ve 94 zemích | 5 400+ ve 59 zemích | 3 200+ ve 65 zemích |
|---|---|---|
| Rychlost Rychlé | Velmi rychlé | Průměrné |
Zabezpečení
| AES-256 šifrování, politika žádného protokolování, kill switch, ochrana před malware, kontrola temného webu, dvojitá VPN, Onion přes VPN, maskované servery | AES-256 šifrování, politika žádného protokolování, kill switch, správce hesel | AES-256 šifrování, politika žádného protokolování, kill switch, CleanWeb, Whitelister |
|---|---|---|
Streamování
| Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer a další | Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer a další | Netflix, Disney+, BBC iPlayer a další |
|---|---|---|
Torrenting
| Podpora P2P a torrentingu na všech serverech | Podpora P2P a torrentingu na všech serverech | Podpora P2P a torrentingu na všech serverech |
|---|---|---|
Zařízení
| Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, Android TV a další | Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, Android TV a další | Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Chrome, Firefox, Edge, Android TV a další |
|---|---|---|
Připojení
| Až 6 zařízení najednou | Až 5 zařízení najednou | Neomezený počet zařízení najednou |
|---|---|---|
Cena
| 3,71 USD měsíčně při dvouletém plánu | 6,67 USD měsíčně při ročním plánu | 2,49 USD měsíčně při dvouletém plánu |
|---|---|---|
Záruka
| 30denní záruka vrácení peněz | 30denní záruka vrácení peněz | 30denní záruka vrácení peněz |
|---|---|---|
Jak vidíte, NordVPN má některé výhody a nevýhody oproti svým konkurentům. V závislosti na vašem rozpočtu, preferencích a cílech, možná dáte přednost jedné VPN službě před druhou.
Mé zkušenosti s NordVPN
Používám NordVPN již šest měsíců a mohu říct, že naplnila má očekávání. Tady jsou některé výsledky, které jsem s NordVPN dosáhl:
- Online soukromí:
- Mohu procházet internet bez obav, že mě někdo špehuje nebo krade moje osobní údaje. NordVPN šifruje mé připojení a skrývá moji IP adresu, což činí mě prakticky neviditelným online.
-
- Odblokování obsahu:
- Mám přístup ke všem webovým stránkám a streamovacím službám, které chci, bez ohledu na místo, kde se nacházím. NordVPN mi pomáhá obcházet geo-restrikce a cenzuru a užívat si oblíbené filmy a seriály na Netflixu, Hulu a Amazon Prime Video.
-
- Rychlé rychlosti: Mohu streamovat, hrát hry, pracovat a prohlížet online bez přerušení nebo načítání. NordVPN nabízí rychlé a stabilní připojení díky své velké síti serverů a protokolu NordLynx.
-
- Snadné použití: Mám jednoduché nastavení a použití NordVPN na všech svých zařízeních s několika kliknutími. Má přívětivé rozhraní a funkci jedním kliknutím. Má také tým zákaznické podpory 24/7, který je vždy připraven mi pomoci s jakýmikoli problémy nebo otázkami.
Pro koho je NordVPN vhodný?
NordVPN je skvělá VPN služba pro kohokoli, kdo si váží svého online soukromí, bezpečnosti a svobody. Pokud hledáte VPN, která může:
- Chrání vaše data a skrývá vaši IP adresu pomocí AES-256 šifrování a přísné politiky bez protokolování
- Obchází cenzuru a geo-bloky s více než 5400 servery ve 59 zemích
- Odblokuje oblíbené streamovací platformy jako Netflix, Hulu a Amazon Prime Video
- Podporuje sdílení souborů P2P a torrenting na všech serverech
- Funguje s Windows, Mac, Linux, Android, iOS a dalšími
- Připojit se můžete až ke šesti zařízením najednou s jedním účtem
- Nabízí některé pokročilé funkce jako ochranu před malwarem, dark web monitor, dvojitou VPN, onion přes VPN a maskované servery
- Poskytuje rychlé a spolehlivé připojení s protokolem NordLynx
- Má přívětivé rozhraní a tým zákaznické podpory 24/7
- Nabízí 30denní záruku vrácení peněz
Pak by vám NordVPN mohl být ideální řešení.
Ovšem, NordVPN není pro každého. Můžete se od něj odvrátit, pokud:
- Hledáte levnější VPN službu
- Potřebujete více než šest současných připojení
- Chcete VPN službu s více servery a lokalitami
- Dáváte přednost VPN s méně funkcemi a možnostmi
V takovém případě byste mohli zvážit jednu z výše zmíněných alternativ.
Jak koupit NordVPN?
Pokud máte zájem o koupi NordVPN, můžete tak učinit kliknutím na Odkaz níže. Tento vás přenese na Amazon, kde se můžete dozvědět více o službě, přečíst recenze zákazníků a objednat. Koupit nyní z Amazonu
NordVPN je nyní dostupný za 3,71 USD měsíčně při dvouletém plánu, což je sleva 69 % z běžné ceny. Můžete také získat dalších 3 měsíce ochrany zdarma. Toto je časově omezená nabídka, takže neváhejte a jednejte rychle, než vyprší.
Pokud máte zájem o koupi NordVPN, můžete tak učinit kliknutím na odkaz níže. Tento vás přenese na Amazon, kde se můžete dozvědět více o službě, přečíst recenze zákazníků a objednat.
Pro shrnutí, NordVPN je VPN služba, která šifruje vaše připojení, skrývá vaši IP adresu a chrání vaše data před malwarem a kyberzločinci. Také vám umožňuje přistupovat k jakékoli webové stránce nebo streamovací platformě, kterou chcete, bez ohledu na vaši lokalitu nebo cenzuru. NordVPN má přes 5400 serverů ve 59 zemích, což vám dává dost možností na obejití geo-bloků a užívání si rychlého připojení. Podporuje sdílení souborů P2P a torrenting na všech svých serverech a dokáže odblokovat populární streamovací platformy jako Netflix, Hulu a Amazon Prime Video. NordVPN funguje s Windows, Mac, Linux, Android, iOS a dalšími systémy. Můžete se také připojit ke šesti zařízením najednou s jedním účtem.
Používám NordVPN již šest měsíců a vidím některé skvělé výsledky. Jsem s NordVPN velmi spokojen.