Objednávání produktu v jiné zemi pomocí VPN?

Včera večer jsem začal přemýšlet o tom, že bych si objednal něco od Fanatecu, ale téměř všechno je na objednávku s dodáním příští týden, příští měsíc nebo dokonce příští rok z amerického distribučního centra. Všiml jsem si, že mnoho lidí v EU dostává svůj produkt včas nebo téměř včas (protože pochází z Německa). Myslím, že moje otázka zní, jestli když použiji VPN a objednám na ukrajinském webu Fanatec a pošlu to na svůj dům v USA, bude to stále pocházet z Německa se zaplacením extra poštovného a podobně, nebo to bude stále pocházet ze strany USA?

Pokud zadáš US adresu v EU obchodě (neexistuje UK obchod), oznámí ti, že vybraná země není dostupná pro dopravu. Budeš potřebovat nějakou službu převodu balíků, abys mohl zadat EU adresu. Doprava bude drahá a zaplatíš EU daň (Fanatec nezdaňuje daň, pokud je adresa EU, u UK adresy daň snižují, ale pak musíš platit daň při vstupu do UK) a americkou daň. Takže budeš muset zaplatit EU daň, US daň, poplatek za doručení na převodní sklad a poplatek za doručení Fanatecu. V tom bodě si raději vyber dražší možnost z USA, například Simucube, DD1/2, Simagic.

Člověče, vážně? Půjdeš do toho teď lol.

Nefunguje to, ne.
Nemůžeš objednat nic s US adresou z EU obchodu.

Trpělivost je ctnost, můj příteli.