O něco někdo ví, jak opravit Fire Stick, když se z jakéhokoliv důvodu nechce připojit k internetu, i když všechny ostatní zařízení fungují dobře? Poslední použití Fire Stick bylo v neděli a když jsem ho chtěl použít včera, nebyl připojen k internetu.
Nejsem si jistý, jak je váš router daleko, ale nejlepší způsob, jak tomu zabránit, je prostě ho připojit přímo k routeru pomocí kabelu.
Restartujte Fire Stick, a pokud to nepomůže, restartujte router. Pokud to nepomůže, je to větší problém.
Měl jsem tento problém několik týdnů.
Starý Fire Stick i nová verze a podpora zařízení Amazon jsou asi tak užitečné jako čokoládová konvice na čaj.
Zkoušel jsem všechno. Nové baterie v ovladači. Obnovení do továrního nastavení. Obnovení routeru do továrního nastavení. Změna kanálů routeru. Cokoliv. Vyzkoušel jsem to!
Tady je, co mi dnes večer pomohlo:
Nastavil jsem VPN na telefonu na USA. Jsem ve Velké Británii. Zapnul jsem tether hotspot a připojil se k WiFi přes mobil.
Bum. Prošlo to procesem. Aktualizovalo. Konfigurovalo. Atd.
Když se Fire Stick konečně zobrazil na televizi, změnil jsem nastavení WiFi z tether hotspot na můj router a bum, byl jsem schopen sledovat Fire Stick na televizi.
Moje zařízení Alexa Dot jsem připojil stejným způsobem, ale zatím pouze přes tether hotspot mého mobilu.
Doufám, že to pomůže někomu dalšímu.
Bůh vám žehnej.
Mám stejný problém s mým Fire TV. Zvláštní je, že mám stick a cube, které se připojují k mému internetu. Zkoušel jsem i tether hotspot na telefonu, bez úspěchu.
- Vypněte router a odpojte Firestick na alespoň minutu.
- Zapněte router a chvíli počkejte, až všechno naběhne. Měli byste být schopni se připojit k WiFi na telefonu a otestovat připojení.
- Zapojte zpět napájení k Firesticku a počkejte, až naběhne.
- Zkuste, jestli se Firestick připojuje. Pokud ne, vymažte všechna WiFi připojení jedno po druhém pomocí tlačítka hamburger a následně tlačítkem Výběr.
- Přejděte na webovou stránku routeru a změňte kanál WiFi. (Neříkáte, jestli se připojujete přes 2.4 GHz nebo 5 GHz, ale změňte kanály pro obě sítě.)
- Odpojte napájení Firesticku na minutu, restartujte ho a zkuste se připojit znovu.
- Pokud se připojí, jděte do Moje FireTV → O mně → Kontrola aktualizací a opakujte to, dokud nebude hlášeno “Váš Fire TV je aktuální”.
- Pokud ne, proveďte tovární reset.
Je trochu daleko od routeru. Ale poprvé se to stalo, mám tento Fire Stick již 3,5 roku.
Restartoval jsem ho několikrát.
Haha, to zní složitě. Vím, že je to jen problém Fire Stick, protože můj telefon se s Wi-Fi připojuje bez problémů a jediná věc, která by musela být na Wi-Fi, je můj Google Nest a ten funguje dobře. Vyzkouším vaši metodu, až skončím v práci.
Možná to není moje zařízení, možná je to problém u všech.
Pořiďte si levný WiFi extender a použijte port na něm k připojení k televizoru.
Restartoval jste Fire Stick a router? Také jste restartoval přímo z menu nebo jste ho skutečně odpojil?
Upřímně, myslel jsem, že to je to samé. Pokud router a síť fungují, nemůže to být problém. Nastavil jsem router na WEP s heslem.
Vyzkoušel jsem to a bum.
Tři týdny bez Fire Sticku byly bolestivé. Žádný TeaTV!!!
Mám stejný problém a používám Google WiFi… může být, že se dvě zařízení špatně synchronizují? Potřebuji své sportovní kanály zadarmo.
Zkuste změnit IP z dynamické nebo automatické na statickou, funguje to, zkuste to.
Ještě jsem nezkoušel router, protože všechno ostatní funguje skvěle. Můj Google Nest, telefon a notebook jsou v pořádku.
Restartoval jsem Fire Stick přes menu i odpojil ho několikrát.
Musíte zkusit restartovat router. Některá zařízení používají velmi specifický DNS server, který mají pevně nastavený, takže si neuvědomí, když router přestane poskytovat DNS službu. Jiná zařízení předpokládají, že to udělá router, což může, pokud má dobré připojení k DNS serveru poskytovatele internetu. Pokud připojení k DNS serveru selže - nebo pokud selže DNS server sám - některá, ale ne všechna zařízení přestanou fungovat.
To se mi dříve často stávalo s mým předchozím poskytovatelem internetu, takže jsem nakonec přepnul všechna zařízení na Google DNS a problém zmizel.
Také dokud tedy nezkusíte restartovat router, technická podpora vás nebude brát vážně, pokud kontaktujete Amazon o pomoc s tímto problémem (což je další krok, který doporučuji, pokud restart routeru nezabere).
Dobře, uvidím, co s tím mohu udělat!