Ahoj! Jsem nový u VPN, mám pár otázek, na které bych rád, kdyby mi někdo odpověděl.
- Jak poznám, jestli moje VPN funguje? Existuje nějaká značka v pravém horním rohu iPhone nebo kdekoli jinde, která ukazuje, že jsem připojený k VPN, nebo se musím pokaždé znovu připojovat? Mohu jít do své VPN a zjistit, jestli je to napsáno jako připojeno?
Představme si, že chci koupit něco kreditní kartou… pokud nechci, aby se ukazovalo, odkud přišla platba nebo jakékoli informace o kupujícím, musím si vytvořit nové účty na nákup nebo mě ještě sleduje, pokud se přihlásím ke svému běžnému účtu?
Ahoj! Ano, existují oznámení o stavu a můžeš otevřít aplikaci Surfshark, abys zkontroloval, jestli jsi právě teď připojen.
Tento průvodce může být také užitečný: https://support.surfshark.com/hc/en-us/articles/360003089093-How-to-make-sure-if-Surfshark-VPN-is-working
Také mějte na paměti, že Surfshark mění vaši IP adresu (lokalitu) a šifruje data, která posíláte na internet, nicméně to nezmění nebo nezakryje platební údaje, které zadáváte na stránkách objednávek a podobných webových stránkách, protože je dobrovolně zadáváte, aby je mohli webové stránky uložit do svých databází.
Neváhejte se obrátit na náš podporu na [email protected] nebo přes živý chat, pokud máte další otázky