İ installed the latest version and it didn’t work
Please help me
vpnle regionunu değiştirmen gerekiyor tarayıcıdan, apkler artık türkiyede çalışmıyor nedense
Bende de bugün şarkıları sırayla/karışık çalma tuşu bozuldu ve ücretsiz plan gözükmeye başladı
Ama ücretsiz plan gözükmesin rağmen nasılsa hala reklam almıyorum, istediğim şarkıya geçebiliyorum, istediğim kadar şarkı değiştirebiliyorum
You used xmanager to upgrade spotify?
If anyone’s looking for an english answer: Change your account’s region from the account page by using a vpn. Open spotify again and the issue should be gone
sağolasın kral. yalnız türkiye’de durup dururken niye çalışmamaya başladı bir bilgin var mı
süreki vpnlemi kullancam
usta bana da aynısı oldu ya, karışık çalma bozuldu rastgele müzik açıyor program.
aga ben de androidoyunclub kullanıyodum 1 2 yıldır sorunsuz gidiyodu dğn akşam aynısı oldu en az 5 farklı yerden denedim şimdi de xmanager denedim redditte herkes çalışır diyodu bu da çalışmadı aynı sorun bende de var
bilmiyorum ki abi gelen sikiyo geçen sikiyo
yok hayır bir kere vpn açıp değiştirirsen bir daha açmana gerek yok
Bende de dün akşam oldu ve bir sürü farklı spotify apksı kurmama rağmen düzelmedi.
region değiştir türkiyede çalışmıyor artık
galiba artık premium almak zorunda kaldık amk 2 yıl korsandan sonra
her şey de bizim götümüzde patlıyo amk
İşe yaradı, teşekkürler! Ama gerçekten de neden her şey bizim götümüz patlıyor amk
VPN ile ülke değiştir, tarayıcıdan hesabına giriş yapıp ülkeyi “Turkey” dan vpn ile gözülem adres hangi ülkeyi gösteriyorsa o ülkeyi seç. Bir daha da vpn açmana da gerek olmuyor.
vpnden bir ülkeye bağlan, tarayıcıdan spotifye giriş yap, ayarlardan hesabına gir, düzenle de, ülkeni türkiye değil de bağlandığın ülke yap
premium aldıö çoktan