Nedávno jsem začal dostávat varování od Norton 360, že moje Wi-Fi síť je ohrožená; zapněte VPN. Také Smart Scan ukazuje, že otevřený port na tomto zařízení je přístupný z internetu. Změnil jsem heslo administrátora routeru a heslo Wi-Fi, abych byl v bezpečí. Následující skeny ukazují, že síť je zabezpečená. Je ještě něco, co bych měl udělat, abych zjistil, zda je něco v nepořádku s mým Wi-Fi routerem/sítí nebo s mým laptopem? Díky za váš čas.
Tvůj jedinný problém je Norton.
Odinstaluj ho a použij Windows Defender ve spojení s blokátorem reklam.
Tyto zprávy jsou podvod.
Mám stejná varování, vím jistě, že to není pravda. Oni se z důvěryhodné společnosti změnili na podvodníky. Jsou agresivní, klamavé pokusy prodávat své produkty. Nebudu to snášet. Za poslední rok od nich už žádné peníze nedostanou.
1 heute dostal. Moje porty jsou zavřené a na síti stejná, tak je to falešné HNS-WAN-ACCESS
Odinstalujte Norton, je to kus s*ačky, Windows Defender je mnohem lepší.
Opravdu šílené panické zprávy. Zrovna jsem vypnul celou svou síť, nedůvěřivě na ISP, modem, sousedy, Čínu, CIA, Rusko, Mossad atd. Teď mám záložního poskytovatele sítě na víkend. Někdy se nemohu obtěžovat s zjišťováním, co je špatně. Už jim dlouho nedůvěřuji, i když je stále používám. Všechno to jsou korporátní podvody na prodeje. Možná to dělají všechny. Není divu, že tam tak vyrostli. Dřív to byla firma, díky níž byste věřili všemu, i svému životu. Nevím, kdo je převzal. Kdo by dnes věděl, kdo převzal nějakou důvěryhodnou značku. Bylo by hezké takové zprávy ignorovat, ale bohužel nemůžete nikomu věřit, že nebude dělat něco špatného. Vaše síť je kompromitovaná. Všechna vaše data mohou být v ohrožení. Panika, panika, panika. použijte VPN. vypněte ho. přestaňte to dělat. Použití VPN je vtip. Síť je už dost pomalá. Požádal jsem Norton o další vysvětlení, jak diagnostikovat takovou alarmující zprávu. Kdo ví, jestli v okolí někdo nesnaží podkopat vaše podnikání nebo osobní či profesní bezpečnost, dokonce identitu, nebo si hraje s WiFi. Doufám, že Norton jen zaznamenává změnu frekvence nebo kanálu na routeru. Ale kdo ví. Bylo by hezké, kdyby se Norton staral dost a odpověděl na vážné dotazy ohledně svých chybových zpráv, místo aby tlačil na produkty. Dřív to byla vážná společnost a produkt. Stejně tak všechny, ale zdají se, že se prodali. Zvláštní, že to dnes přestalo. Neměnil jsem nic moc. Lenivě jsem strávil spoustu času. Zdá se, že to trvalo měsíce pro některé lidi. Všechno, co mohu odhadnout, je, že se něco samo spravilo.
Doma mi Norton Antivirus každý čtvrt hodiny říká, abych zapnul VPN. Klikal jsem na důvěryhodnou síť na každém počítači měsíc a najednou! na všech zařízeních každých 15 minut blokuje celý obrazovku, vyskakuje hláška, že je síť kompromitovaná, zapněte VPN. Tak frustrující. Norton očividně nestará o zákazníky a jejich uživatelskou zkušenost. Po 25 letech končím s Nortonem a začínám používat jiný software.
VPN je v Nortonu. Od Windows aktualizace je moje síť častěji označována jako “veřejná”. Proto možná přijde ta hláška Nortonu? Musím síť častěji přepínat na “soukromou”. Možná to s tím souvisí?
Používám Norton přes 15 let, bez problémů. Nedávné upgradování produktu je velmi intruzivní, snaží se mi prodávat/ doporučovat jejich další čištění PC a různé produkty, což je velmi frustrující. Děkuji.
Podle koho? Jste špičkový bezpečnostní expert?
Jste v pohodě, nebo jste právě měli mentální kolaps?
To samé se mi dnes stalo, co mě dovedlo sem. Jsem frustrovaný s Nortonem, jsem s nimi už navždycky. Všechny reklamy a varovné taktiky, už toho mám dost.
Všechny antiviry třetích stran jsou dnešní době zbytečné a více představují adware než cokoli jiného.
Časy pro ně jsou dávno pryč.
Taky stejný případ. Od chvíle, kdy Lifelock koupil Norton, je to špatné.
Ne, nicméně 95 % infikovaných zařízení, s nimiž jsem se setkal, mělo Norton nebo McAfee nainstalované.
Samozřejmě mi je dobře. Proč by to jinak mělo být. Přeji, aby Norton nesklamal. Nevšiml jste si, že se změnila práce techniků a už neposkytují odpovídající podporu? Také jejich neustálé pokusy o upselling. Dnes je těžké jim věřit. Jsem zvědavý, proč jste naznačili cokoli ohledně mého duševního zdraví. Není to poprvé, co se někdo pokusil mě v tomto fóru napadnout a manipulovat. Vy jste však první s německým hlasem.
a když se podíváte na aktuální testování bezpečnostních programů, Windows Defender je skutečné zklamání.
ale nechci ztrácet čas s denními a zbytečnými varovnými hlášeními. A musím podporovat některé velmi agresivní hlupáky, kteří pod těmito okolnostmi způsobují další stres. Bylo by fajn, kdyby technici netrápili tolik kvůli nesmyslným blbcům v našem životě. A když diskutuji o tak důležitých tématech ve fórech, nepotřebujeme taky žádné chytré hlavy.
Norton byl před 10 lety dobrý, dnes jsou za jinými skvělými programy daleko zaostávající, stejně tak McAfee.
Pokud zvládnete neskliknout na hloupé odkazy, stačí vám Defender.
Defender má své problémy.