NordVPN nefunguje s Crunchyroll

Před rokem jsem se přihlásil na Crunchyroll v Kanadě, ale od té doby jsem se přestěhoval do Španělska kvůli práci. Používal jsem VPN, abych mohl vidět ty stejné seriály jako v Kanadě, ale stále mi to blokují. Existují nějaké způsoby, jak tento problém obejít?

Namísto používání VPN použij rozšíření prohlížeče CR-Unblocker.

Potom navštiv tento web: https://myanimelist.net/

můžeš vyhledat seriál, který chceš sledovat, a má přímý odkaz na video na crunchyrollu

Musíš použít funkci myanimelist, protože anime, které hledáš, může být skryté ve tvé zemi.

Jeden z hostingových serverů, na kterých hostují své služby, byl pravděpodobně blokován kvůli tomu, že je zdrojem škodlivého provozu na naše servery, např. pokusy o DDoS nebo krádež účtů.

NordVPN funguje u mě.

Také, nejsem si jistý, jestli to funguje i pro tebe, ale pokud můžeš načíst aplikaci CR a vidíš seznamy seriálů, ale přehrávání videí nefunguje: zkus odpojit VPN po načtení aplikace CR. Chápu to tak, že CR provádí regionální kontrolu na “session” bázi (při spuštění aplikace), ale ne během přehrávání videa. Tento trik funguje u mě na Android TV aplikaci CR na mému Nvidia Shield TV.

vypadá to, že Crunchy zablokoval několik NordVPN serverů, no, já na PC nedívám CR, takže záleží jen na výběru pro PS4.

Celá stránka je dole.

Zkuste přepnout na server v USA nebo změnit jazyk na angličtinu US.

Zkuste různé servery. Nakonec jsem našel jeden, který fungoval.