NordVPN chce automaticky prodloužit mou předplatné za "standardní" cenu. ale žádný jejich plán není tak drahý

NordVPN chce automaticky prodloužit mou předplatné za “standardní” cenu. ale žádný jejich plán není tak drahý…

Použij Mullvad místo toho

Už roky používám NordVPN. Jen nevyužívej automatické prodloužení. Sehnal jsem si nabídku za 80-90 liber na 3 roky při posledních dvou obnovách

myslím, že sleva 60 % je jen pro nové uživatele. při obnovení nedostaneš slevu.

Takto fungují prodejci VPN. Používají strašákové taktiky na otravení tvého mozku a nalákají tě, pak to je většinou tak, že většina jejich zákazníků je dost hluchá na to, aby to zkontrolovala.

Prostě si open další předplatné s jinou kartou a dostaneš další slevu

Podíval bych se na Proton, dostaneš VPN plus Proton Mail.

Počkej, to je možné, že nedostanu slevu za to?

VPN jsou jedním z těch podvodů, kde vždy dostaneš 70% slevu.

Proton nebo Mullvad je cesta.

Použij něco jako Proton místo toho. NordVPN má historii takových věcí a podvodné reklamy (a přímo falešné reklamy) obecně.

Ale upřímně, Proton má taky nějaké lákadla, jen ne tak podvodné jako Nord.

Na webu uvádějí, že cena za obnovu je standardní ceny (tu s přeškrtnutím), a ceny, které vidíš, jsou úvodní. To je docela běžná praxe u předplatitelských produktů, myslím. A předtím tě upozorní na poplatek, než dojde ke stržení, takže se můžeš zrušit. Ale chápu, co se snažíš říct – Standardní plán už není k dispozici – asi ho nedávno změnili. Na základě funkcí, které mám u Standardního plánu, v současném modelu spadá mezi Plus a Basic (dostaneš verzi Pro ochrany před hrozbami, ale žádný správce hesel), a cena za obnovení se zdá být mezi nimi.

Ať už se rozhodneš jakkoliv, i když nezrušíš a budeš účtován, vždy můžeš požádat o vrácení peněz.

Použij Mullvad … nebo cokoli jiného.

NordVPN je jako špatný advokát u soudu, který neúmyslně odhalí adresu útočiště pro ženy, protože je na to trochu moc pod tlakem.

Má předplatné NordVPN bylo na obnovu takto a zprocesovalo se dřív, než jsem si všiml. Nakonec mi dali 18 ‘zdarma’ měsíců navíc ke 1-rokovému plánu NordVPN za tu cenu.

Takhle jsem se skoro nalakoval. Štěstí, že jsem viděl upozornění na obnovu. Zrušil jsem automatické prodloužení, zrušil smlouvu a začal od začátku za 1/3 ceny. Co ti to je za hajzly. Jsem rád, že jsem přišel sem a viděl doporučení Mullvad. Díky, kamoši.

Omlouvám se za off-topic, ale ty ceny jsou šílené.

Já platím 8 eur měsíčně za VPS, který obsahuje všechny VPN servery, které potřebuji, a další software.

Divné, jsem si docela jistý, že to bylo kolem 80 liber, abych to nechal přejít. Jo, právě jsem to zkontroloval, byl jsem tak trochu správně, ale to bylo bez DPH, s DPH bylo 96 liber.

Mullvad. Prostě používej Mullvad.

Jen abys věděl, VPN tě neochrání před sledováním, stále logují všechno, co děláš.

Co mě štve na těchto poskytovatelích VPN, je, že všichni říkají, že to je xx liber měsíčně, ale pak dole říkají “účtováno ročně”. V žádném jiném odvětví tohle nedělají, jen u VPN.