Nokia G21 - bez aktualizací čtyři měsíce

Mám problém velmi podobný jiným zde, jak jsem četl. Můj Nokia G21 je zaseknutý na bezpečnostním záplatu z března 2023 starém 4 měsíce a stále nemohu dostat žádné novější záplaty včetně upgradu na Android 13, který by podle jejich webu měl být již dostupný. Když jsem kontaktoval podporu, jen mi řekli “těšíme se na nové aktualizace stejně jako vy!” a pak “bohužel se tohle stává” a ukončili chat.

Jsem vážně naštvaný, protože jsem si tento telefon koupil hlavně kvůli slibu o těchto aktualizacích softwaru, teď jsem frustrován. Co mám dělat, když o mě neprojevují žádný zájem? Existuje nějaká vážná šance, jak je donutit mi nějak pomoci?

ÚPRAVA: Přesáhl jsem regionální omezení a podařilo se mi získat nejnovější aktualizaci! Zkuste postupovat podle kroků zde:
How to: Haven’t got update, try this! | Nokiamob a také dodržte tyto kroky, které jsem objevil:

1. ujistěte se, že máte vypnutou polohu (je to zřejmé, ale já jsem na to zapomněl)
  2. Odstraňte cache a data z těchto aplikací: Carrier Services, Fused Location, Google Services Framework, Google Play Store a Carrier Location.
  3. Odstraňte úložiště Google Play Services několikrát, z nějakého důvodu vytváří data znovu hned po jejich smazání.
  4. Ujistěte se, že máte nastaven VPN Freedome na trvalé připojení, zablokujte jakékoliv připojení k internetu bez VPN v nastavení.

Určitě nespoléhejte na Nokia podporu, nikdy jsem neviděl více amatérských lidí. Kluk mi pořád tvrdil, že nemají žádný systém ani seznam pro vydávání aktualizací, pff. Musíte se spoléhat na sebe. Doufám, že to bude fungovat i na vás!

Můžeš zkusit VPN metodu pro aktualizaci telefonu: How to: Haven’t got update, try this! | Nokiamob