No to je hloupé

Mohu využít jen částku 5 dolarů.

Takže pokud chci vyplatit 100 dolarů,

5 dolarů
5 dolarů
5 dolarů
5 dolarů
5 dolarů
5 dolarů… a tak dále? To je prostě hloupé

To je divné, já jsem to udělal s 20, 30, 40 — myslím, že 20 bylo moje nejnižší..

Jak je možné, že máš datum 3. ledna, když je právě 2. ledna?

Stačí provést několik výběrů po 10 dolarů. Zdá se to hloupé, ale pokud to funguje, opravdu na tom záleží?

Můžeš okamžitě využít až asi 12 dolarů, ale více než to vyžaduje ruční posouzení.

Vybral jsem 71 dolarů najednou, nevím, proč máš s tím problém.

Ó wow… opravdu můžeš udělat jen 5 dolarů na jedno sám?

Teď mají dohody s Burger Kingem, Jimmy John’s a dokonce s cestovními agenturami, ale výplaty nad 10 dolarů trvají 2-7 dní, pokud jde o částky větší než to?

Zkoušel jsi se jich zeptat, proč ty platby zamítli?

Vybral jsem 30 dolarů, trvá to déle, ale nikdy to nezanedbali. Podezřívám nekalé praktiky.

Neporozumím, proč by kdokoli nevyužil každý čas, když dosáhne 5 dolarů. Není v tom žádná výhoda čekat.

Znamená to, že už nemohu vyplatit více než pět dolarů?

Je to hloupé a neznamená to, že vyšší částky nemohou být schváleny, ale víš, že částky 5 dolarů jsou automatizované a téměř jistě projdou rychle. Takže strávíš 45 sekund sledováním reklamy, ale je to nepohodlné, když za stejnou dobu můžeš získat 5 dolarů na fotbal. To mi ještě nevadí, ale když budu vydělávat tisíce, asi to bude nepohodlné lol. Kdo ví, dokud to nebude, vezmu si svých 5 dolarů.

Neměl jsem problém s 10 dolary na jedenkrát

Poznámka pro sebe, vyplatit co nejdříve jakmile dosáhnu 5 dolarů!

Stačí udělat, co dělají ostatní, bez problémů. 5 nebo 10 dolarů a je to téměř okamžité.

Pokud chceš 100 dolarů, můžeš to rozdělit do deseti výběrů po 10 dolarech.

Vytahuji 20 dolarů každých 26 dní a ještě jsem nikdy nebyl odmítnut.

Neodmítají to jen tak a nechávají to být… komunikují s důvodem, který OP neuvedl.

Můj odhad je, že v jejich systémech na odhalování podvodů byla nějaká známka, která odmítla žádosti při ruční kontrole. Tým, který vyšetřuje možné porušení pravidel a uděluje zákazy za nekalé praktiky, pravděpodobně není tým, který provádí kontrolu výplat. Takže “tým pro výplaty” předá informace “týmu pro dodržování předpisů” k dalšímu vyšetření… Jelikož je mezi posledním odmítnutím a okamžitými úspěchy pouze 4 dny a všechno to bylo přes Silvestra, myslím, že účet OP je označen a bude pravděpodobně kontaktován tímto týmem ohledně možného zákazu (nebo alespoň přestání s tímto chováním, například vícenásobné účty ze stejné IP, VPN, automatické klikání atd.)