No, je to dobrý běh. Používal jsem chrome od začátku. Firefox?
Přechod na Firefox byl nesmírně jednoduchý, vezme si všechny vaše nastavení a tak dále od Chrome!
Jakmile se mi tohle stane, přecházím na Firefox. Doufám, že uvidí data, která ukazují, že lidé odejdou ve velkém, jakmile se vypnou blokátory reklam. Ale nezáleží na tom. Je příliš mnoho lidí, kterým je jedno na reklamy nebo nevědí, jak si nainstalovat blokátor reklam.
Jo. Firefox.
Naprosto nesnáším, co Google dělá s Chrome. Například, i když běží Ublock Origin, už nemůžete vybrat nebo blokovat totálně otravnou hlášku “Jste přihlášeni s x účtem”.
… Vím, že jsem přihlášen. Přestaňte mě nutit kliknout pryč od vašeho spamu od Google.
Přepnul jsem na Firefox před několika měsíci. Je to skvělé.
Můžete znovu aktivovat manifest V2 s tímto řádkem v PowerShell: reg add HKLM\Software\Policies\Google\Chrome /v ExtensionManifestV2Availability /t REG_DWORD /d 2 /f
Firefox mi na několika webech jako Mega dělá problémy. Ale jinak je Firefox skvělý, používám ho.
Firefox funguje dobře. Dokonce se instaluje na ChromeOS, stačí povolit linuxový kontejner a je to lol
Stále ho můžete povolit. Jděte do nastavení rozšíření a můžete ho znovu povolit.
Firefox možná není tak rychlý jako Chrome, ale výhry bez reklam jsou pro mě důležitější.
uBlock Origin Lite je ve skutečnosti velmi dobrý a můžete mu dát plný přístup na stránky (stránku po stránce, pokud chcete) a funguje téměř stejně dobře.
Firefox byl vždy lepší volbou než Chrome. Pokud máte rádi prohlížeč založený na ‘chromium’, existuje skvělý Edge a Brave.
Nemám rád Brave, protože postrádá funkci synchronizace. Firefox ji má. Rád mám prohlížeče synchronizované na různých zařízeních. Také miluji možnost středního kliknutí pro otevření nové stránky. Žádný jiný prohlížeč to neumí, jen Firefox. A mnoho dalších funkcí. Používám Firefox už víc než deset let.
Můžeš je prostě znovu zapnout, víš? Nicméně doporučuji lidem přejít na adblock prostřednictvím DNS, používat AdGuard nebo NextDNS a nikdy se nemusí starat o dostupnost nebo nedostupnost rozšíření.
Ublock Origin funguje úžasně dobře s Chrome a blokuje i reklamy na YouTube (pokud vás to zajímá)
Takže, raději aktualizujte rozšíření, než měnit prohlížeč.
Stačí používat AdGuard. Používám ho od roku 2016.
Vyzkoušel jsem Firefox a Operu, zatím se mi více líbí Opera.
Nebo Brave. Výběr z Brave Blog červen 2024:
Brave Shields blokuje reklamy a trackery standardně a jsou vestavěny přímo v Brave prohlížeči — žádná rozšíření nejsou potřeba. Protože Shields jsou začleněny přímo do open-source kódu Chromium, nemají závislost na MV2 nebo MV3.
Díky této nezávislosti Googleova nucená odstranění MV2 nezpůsobí oslabení Brave Shields. Seznamy filtrů (například EasyList a EasyPrivacy), na kterých závisíme, jsou otevřené komunitě, a očekáváme, že celá komunita soukromí je bude i nadále udržovat. Týmy Brave pro výzkum soukromí a inženýrství to udělají také.
Chápeme důležitost podpory stávajících rozšíření Manifest V2. Podporu manifestu V2 jsme v prohlížeči Brave povolili vynuceně, takže můžete svá oblíbená rozšíření používat bez přerušení. V červnu 2025 Google plánuje odstranit všechny zbývající položky Manifest V2 z Chrome Web Store. Ač nemáme vlastní obchod s rozšířeními, máme robustní proces přizpůsobování (nebo “patchování”) nad otevřeným kódem Chromium. To nám umožní nabízet omezenou podporu MV2 i poté, co bude úplně odstraněn z kódu Chromium.
Momentálně plánujeme výslovně podporovat rozšíření jako AdGuard AdBlocker, NoScript, uBlock Origin a uMatrix. Tato podpora bude na nejlepším úsilí: možná budeme muset upravit podporu na základě Googleových plánů nebo rozhodnutí autorů rozšíření.
Našel jsem to dříve, než byly rozšíření vypnuta. Na chvíli jsem přecházel na Arc a pak Arc opustil svůj prohlížeč, tak jsem přešel na Zen. Velmi doporučuji Zen. Jsou založeni na Firefoxu, zaměřeni na soukromí a mají velmi aktivní Discord a vývojářský tým. https://zen-browser.app/
Můžete je doslova znovu zapnout💀