No, je to bylo dobré období. Používal jsem Chrome od začátku. Firefox?

Stále používám Brave.

Můžete je doslova znovu zapnout💀.

Použijte Adguard nebo Ghostery.

Adguard perfektně blokuje reklamy.

Přepnul jsem na Operu. Má blokátor reklam a VPN. Používám ho teprve několik dní, ale líbí se mi jeho vzhled, ale je to pro mě nové, takže si chvíli budu zvykat.

r/firefox vás přivítá.

Prohlížeč Zen. Je opravdu dobrý.

Doporučuji Zen browser, je jako Arc, ale open source a rychlejší.

Prohlížeč Zen založený na Firefoxu zatím funguje dobře.

Hrozně se snažím změnit. Ale Firefox na Androidu je taková sláma a žere baterii. A je to otrava, že nemám synchronizaci mezi telefonem a počítačem.

Mě to funguje dobře, používám nejnovější verzi obou.

Počet uživatelů Google po tomto jevu…

Chci zpět Netscape a CyberDog, prosím.

Stalo se mi to dnes na Macu. Přepnul jsem na Firefox a Chrome odinstaloval.

Začínám to zvažovat, ač se mi to ještě zatím nestalo. Přesto plánuji pokračovat, dokud se to nestane.

Je možné používat Chromium nebo jiný “Chrome”-prohlížeč s uBlockem?

Další věc, která mě štve, jsou cookies.

Dívám se na něco, a některé stránky mi nedovolí prohlížet jejich obsah, pokud nepřijmu cookies. Projdu je všechny a odmítám je.

90 % z nich sleduje moje prohlížení a hledání.

Nedávno jsem si všiml, že hodně zpravodajských stránek buď umožňuje všechny cookies, nebo si účtují za přístup. Na to kašlu.

Jdu jinam. Většina je zaplavená reklamami.

Můžeš přejít na uBlock Origin Lite a nastavit jeho úroveň na maximální ochranu, pokud chceš zůstat u Chrome nebo jiného prohlížeče založeného na Chromiu, ale není to úplná náhrada. Takže ano, odpověď je Firefox.

Mohu stále používat, ale už se dívám po Firefoxu, až se mi to stane. Pokud někdo zná lehký prohlížeč, který také funguje, dejte vědět.

Ano, Firefox. Nebo Microsoft Edge.