Ahoj, chystám se koupit nedělní vstupenku. Objevují se letos nějaké promo akce, které bych mohl využít?
Verze pro studenty může být nejlevnější kromě toho, že jste věrný zákazník DirecTV
sat a máte ji zdarma (za loajálního zákazníka) lol
Ahoj u/Just-Republic4330, abyste zjistili, zda máte nárok na studentský účet, přejděte na NFLSUNDAYTICKET.TV web a vyberte buď “Studentská způsobilost” nebo “Dříve zapsán” podle vaší situace.
-Upozornění: NFLSUNDAYTICKET.TV má požadavky na způsobilost založené na satelitní dostupnosti, studentském statusu a/nebo dalších rezidenčních požadavcích.
Angie, odbornice na komunitu DIRECTV
Podle minulých let promo kódy klesají v srpnu. Takže počkejte týden nebo dva. Pokud znovu nabídnou promoakce. Nebudou těžké je najít.
Přihlašuji se k odběru promo kódů. Ještě jsem žádné neviděl. Vyzkoušel jsem ty z minulých let a nefungovaly.
Předpokládám, že pokud mám malou sestru ve škole, může se zaregistrovat a já mohu použít její účet?Než bude koukat, ale bydlím v jiném městě než ona.
Mám jeden, všechno… TEAMHUDDLE2022 by vám měl stačit!
Nemohu najít studentský balíček! Má někdo jiný stejný problém? Měl jsem normální balíček za asi 70 USD, ale jsem zpět na vysoké škole a chci změnit plány, ale na webu ve svém účtu to nelze provést a při kliknutí na odkaz pro studentský balíček se mi zobrazí chybová zpráva. To je frustrující.
Podívejte se na toto video na youtube. Ověřují vás pro slevu. Ověření studentské nedělní vstupenky NFL 2022
Někdo ví, proč mi při pokusu koupit říká „nenašla se shoda pro vaši adresu“? Říkalo mi, že mám nárok
No tak Angie… dej nám slevový kód, ať se můžeme všichni zaregistrovat!
Máš nějaký slevový kód, který bys mohl sdílet?
Studentská vstupenka klesla na 101 dolarů s daněmi po použití kódu
Fungovalo to u tebe? Moje sestra je ve škole v jiném státě, kontrolují IP nebo něco takového, nebo je to jen jeden účet, který lze použít kdekoliv, pouze jeden najednou?
Stejně tak. Mám požadováno ověření studentů, ale dostupné balíčky jsou za 50 dolarů měsíčně a 75 dolarů. Potom mě to vede na AT&T, abych si s nimi vytvořil účet, protože nemám direct tv. Tento proces mě frustruje, protože mě to nikdy předtím neobtěžovalo. Byl jsem ve škole poslední 2 roky a v červnu jsem právě absolvoval. Říkalo mi to, že mám nárok, ale nevím, jak obejít nedostatek účtu. To je tak hloupé.
Ano, stejný problém. Neumožňuje mi to obnovit jako studenta. Každýkrát, když chci zkontrolovat způsobilost, vrací se to zpět na přehledové stránky a nakonec to vyvolá chybu.
Byl bych o tom zvědavý. Mám sestru, kterou mohu používat s jejím emailem, ale bydlí ve stejném státě jako tým, který chci sledovat, takže pokud je to jen mimo oblast, pro mě to nefunguje.
Na tom nezáleží. Umístění je určeno zařízením, na kterém se nacházíte. Pokud je třeba, můžete si lokaci předstírat s někým jako Express VPN.
Ahoj u/BJMars13, chceme, abys si užil nejlepší sezónu NFL SUNDAY TICKET.
Pokud nás kontaktujete v soukromé zprávě, zkontrolujeme vaši způsobilost společně.
Camila, odbornice na komunitu DIRECTV
Musíš volat, abys dostal tu cenu? Udělal jsem online ověření studentů a když kliknu na odkaz v e-mailu, cena je 199 dolarů před zadáním slevového kódu 20 %.