Moje aplikace ExpressVPN přestala fungovat, nemohla jsem ji odinstalovat. Musela jsem použít Revo, abych se jí zbavila. Stáhla jsem nejnovější verzi, která se však nechtěla nainstalovat, a tak jsem zrušila předplatné, jenže na jejich stránkách bylo uvedeno, že nejsem přihlášena od roku 2021, i když mi před třemi týdny strhli peníze. Trvalo věky najít způsob, jak je kontaktovat, a oni mi neodpovídají. Musela jsem zrušit svou bankovní kartu, aby mi přestali brát peníze. Aplikace byla skvělá, když fungovala, ale poslední dobou jsou naprosto podezřelí. Důrazně doporučuji se jim vyhnout.
Ahoj, je mi líto, že jsi měl takovou zkušenost, to se nemělo stát. Pokud nám můžeš poslat číslo tiketu s naší Podporou, můžeme to dále řešit.
Dejte si pozor, i když zrušíte karty, nemusí to znamenat, že vás nebudou moci účtovat.
Mnoho bank informuje hlavní platební zprostředkovatele o změnách karty, aby mohli pokračovat v účtování. I s tím jsem se již setkal…
‘Automatické aktualizace karet’
To je pravda, musela jsem použít Revo Uninstaller třikrát v roce 2023. Používám Windows 10 Pro.
Stejné problémy, když jsem používal ExpressVPN, nemohl jsem ji odinstalovat, také jsem se na to ptal zde. Navíc se aplikace náhodně spouštěla a zabírala 30 % CPU Ryzen 7900X. Nemám tušení, co se dělo.
To není nic neobvyklého. Měl jsem podobné problémy s odinstalací. Také se ExpressVPN náhodně spouštěla i když nebyla v seznamu spouštěcích programů, a spotřebovala až 30 % CPU Ryzen 7900X. Napsal jsem o tom před pár dny, můžete najít mé příspěvky.
Ne děkuji, už s vámi nebudu spolupracovat. Málem bych uvěřil, že jste úplní podvodníci, nedůvěřuji vám.