Nepoužívající aplikace digitálních kupónů nefunguje

V poslední době vůbec nefunguje aplikace Safeway, když ji otevřu, dostávám hlášku o chybě služby. Zavřu ji, znovu otevřu a stejné. Ujistil jsem se, že je aplikace aktualizovaná - je tomu tak. Přesto se to stává téměř pokaždé, když jdu do obchodu nebo ji zkouším otevřít doma.

Ujistěte se, že máte správně nastavené svůj domácí obchod

WiFi v obchodě je STRAŠLIVÉ, zkuste si před odchodem oříznout kupóny. Můžete si zkontrolovat týdenní leták online a upravit nabídky tam. (Pracuji v zákaznické podpoře v call centru) Tyto hovory dostávám často

Naučil jsem se oříznout všechny kupóny každý středu v aplikaci. Nevím, jestli je to chyba nebo jestli to dělám já, ale jediný způsob, jak se mi v obchodě podařilo kupóny načíst, je oříznout je a úplně zavřít aplikaci před zadáním svého čísla u pokladny

Všiml jsem si, že žádný zákazník nedokáže naskenovat kupóny v obchodě. Pomohl jsem mnoha lidem, aby jednoduše aplikaci zavřeli a pokusili se najít kupón znovu.

Zkoušeli jste odinstalovat a znovu nainstalovat aplikaci? Minulý týden jsem musela pomoct zákazníkovi s tímto a aplikace pak fungovala. Také vždy říkám lidem u pokladny, aby skenovali QR kód místo zadávání svého telefonního čísla, protože kupóny tak fungují mnohem lépe.

Největší podvod všech dob. Přijel jsem znovu z Safeway a digitální kupóny prostě nefungují.

Něco se nedávno změnilo. Dříve jste mohli číst týdenní leták, najít digitální nabídku, otevřít ji a upravit bez opuštění letáku. To bylo efektivní. Snadné na domácím počítači, protože je tam snadné vidět omezení, a většinou to fungovalo i v obchodě (např. jsem dostal slevu). Teď byla možnost upravit nabídku odstraněna z oblasti letáku. Proč Safeway změnila něco, co skutečně fungovalo???

V této fázi aplikace vůbec nefunguje, když ji otevřu, zobrazí se hláška o chybě služby. Zavřu ji, znovu otevřu, stejně. Ujistil jsem se, že je aktualizovaná - taky. To se stalo téměř pokaždé, když jsem šel do obchodu nebo se ji pokusil otevřít doma.

Aplikace vůbec nefunguje - pokud předem načtu kupóny, bude fungovat jen s mým členským číslem?

Mnoho kupónů je dostupných až po příchodu do obchodu.

Ano, zkusil jsem to, bez úspěchu!

Ano, buď zadáte své telefonní číslo u pokladny, nebo necháte naskenovat QR kód v aplikaci. Ujistěte se, že číslo, které zadáváte u pokladny, odpovídá hlavnímu číslu zobrazenému na vašem účtu.

Souhlasím se všemi stížnostmi na digitální kupóny. Zaměstnanec mi řekl, že by měli zákazníkům říkat, že je problém s WiFi, ale ve skutečnosti doufají, že si zákazníci nevšimnou, že nedostávají slevy. Nyní si fotím nabídku a ukazuji pokladnímu, abych dostal slevu. Nikdy se mi nestalo, že by se neobjevila hláška o chybě služeb. To je pravděpodobně firemní politika ve velkých obchodech. Stává se to všude. Stejná chybová hláška, stejný problém. Celkem to je hnus.