Není HBO Max jako možnost ve streamed službách

Mám předplatné a fungující aplikaci na TV, ale rád bych se vyhnul přepínání aplikací, pokud je to možné. Četl jsem, že to možná závisí na geografické lokaci, takže pokud služba není dostupná v mé zemi (Srbie), nezobrazí se, ale ve skutečnosti ano (https://help.hbomax.com/us/Answer/Detail/000001289). Co by mohl být problém? Nemám Plex Pass, pokud je to problém?

Nemůžete sledovat HBO Max v aplikaci Plex, pro to musíte přepnout na jinou aplikaci.

Co funkce Discover v Plex dělá, je, že vám poskytne centralizovaný seznam filmů a podobně, které chcete sledovat. Když kliknete na sledování něčeho, spustí to aplikaci dané služby (pokud je nainstalovaná).

Není žádné spojení s vaším účtem HBO Max. Výběr v nabídce služeb pouze ovlivňuje, které možnosti máte na výběr pro sledování obsahu.

Proč HBO Max není ve vašem seznamu? Ano, možná protože Plex předpokládá, že není dostupný ve vaší zemi.

Pracuji na této otázce, protože jsem také v Srbsku, Netflix a Amazon Prime zde fungují správně, ale HBO Max zde nemohu najít ani přes to, že je dostupné.

Pro informaci, již bylo nahlášeno v diskuzích Plexu a potvrdili, že je ve vývoji přidání HBO Max.

Mám stejný problém v Bosně a Hercegovině

Proč HBO Max není v vašem seznamu? Ano, možná protože Plex předpokládá, že není dostupný ve vaší zemi.

To přesně znamená, co myslí autor příspěvku. Jsem ze Srbska a Plex předpokládá, že HBO Max není dostupné v Srbsku, ale je to dostupné.