Není dostupný Good Lock?

Proč není Good Lock dostupný ve většině zemí? Bydlím v Chile a nechápu, proč ho nemohu mít… není to problém s jazykem, stejně bych ho měl v angličtině… je na to nějaký důvod?

Slyšel jsem o žádném důvodu. Samsung nic neřekl, ale můžeš nainstalovat Fine Lock

Dělá to samé

Ahoj, jaká je verze Androidu na tvém zařízení? Tato aplikace vyžaduje minimálně Android 8 (Oreo). Navíc pokud není dostupná v Galaxy Store, můžeš stáhnout APK soubor zde a nainstalovat přímo.

Bůh tě žehnej, potřebuješ VPN z USA, abys to mohl používat, můžeš si stáhnout jakoukoliv z Play Store (tuhle mě to fungovalo), když ji aktivuješ, musíš vytáhnout SIM z telefonu. Teď můžeš otevřít Good Lock bez problémů, můžeš si ho stáhnout z APKMirror nebo si ho stáhnout z aplikace Galaxy Store, ale před tím musíš vymazat data a cache aplikace.

I přes všechno doporučuji používat Fine Lock, protože pokaždé, když budeš chtít použít Good Lock, budeš muset použít VPN a vytáhnout SIM.

Anglicky:

Bůh ti žehnej, potřebuješ VPN z USA, abys to mohl používat, můžeš si stáhnout jakoukoliv z Play Store (tuhle mě to fungovalo), když ji aktivuješ, musíš vytáhnout SIM z telefonu. Teď můžeš otevřít Good Lock bez problémů, můžeš si ho stáhnout z APKMirror nebo si ho stáhnout z aplikace Galaxy Store, ale před tím musíš vymazat data a cache aplikace.

Naprosto na nic, doporučuji ti používat Fine Lock, protože pokaždé, když budeš chtít použít Good Lock, budeš muset používat VPN a vytáhnout SIM.

Žiji v Portoriku, které patří USA, a přesto ho nemáme… Jen jsem si stáhl VPN, změnil Galaxy Store na USA a stáhl ho. Ale dává smysl, že ho mají dostupný jen USA (a pár dalších zemí, hádám?)…

PR je občasný nebo ztracený pro některé věci, většinou jsme zařazeni k USA, ale někdy ne. A je to Samsung, který nás zahrnuje do Latinské Ameriky a neuznává nás jako USA. Pokud objednám z Samsung USA, nezahrnují mi to přepravu do PR. Musel jsem objednat svůj Tab S7 od Samsung USA, nechat to poslat na základnu NAVY mého malého bratra na Floridě a odtud mi to poslali do PR. Jen pokud objednám od Samsung Latin America, doručí to do PR, ale ten web a obchod jsou otřesné! Lol

Zkus se přestěhovat do USA, myslím, že by to mohlo opravit věc, dej vědět, jestli to funguje..

Zkus s Fine Lock. Je to ekvivalent bez omezení země.

Možná ho někdy zpřístupní jako v Španělsku, kde ho původně taky nemohli stáhnout.

Nice Lock je také alternativou

Můžeš získat soubor apk od XDA Developers

Díky, mám Galaxy S9 s Androidem 10. Přestože jsem si stáhl APK, při jeho instalaci a otevření mi říká, že není dostupný v mé zemi :frowning:

Wow, to je šílené! PR je součástí USA! Přemýšlím, jaké další teritorium to dělá, například lidé na Východních ostrovech jako St. Thomas. Mimochodem, mám rád PR! Lidé a jídlo tam byli úžasní a nemohu se dočkat, až tam znovu pojedu.

Zkoušel jsi změnit jazyk/region telefonu na angličtinu USA? Pokud je aplikace offline, mohlo by to fungovat. Pokud však vyžaduje internetové spojení, budeš muset použít VPN, aby ses tvářil, že jsi v USA.

Skvělé! Přál bych si, abych mohl navštívit Chile jednoho dne! Miluji všechny země na jihu.

USVI má někdy horší situaci než my lol jsou ještě méně zařazeni do mnoha věcí, kde jsme zařazeni my, což je na jejich škodu, a i naší samozřejmě. Vždy bychom měli být zařazeni do USA, protože jsme občané USA. Každopádně je to Samsung, kdo nás takto omezil… :confused:

Nepřišlo mi to, protože nevím, jestli je aplikace stojí za ten problém. Doporučil bys to?

Také jsem nepoužil Good Lock, takže bohužel nevím, jestli je to dobré nebo ne. Ale pokud ti opravdu záleží na této aplikaci, možná stojí za to zkusit tyto kroky, než se rozhodneš ji odinstalovat.