Nemohu používat mobilní data bez VPN připojení

Když googluji tento problém, stále vidím věci o změně DNS nebo nastavení na toto či tamto, ale telefon mi jednoduše hlásí, že adresa DNS je ‘nekompatibilní’, pokud se pokusím použít JAKOUKOLI adresu. úplné resetování síťových nastavení také problém nevyřešilo, stejně jako dočasné odstranění SIM karty. Nemohu vypnout kill switch, protože se jednoduše neukazuje v mé aplikaci, a když jsem zkoušel aktivovat jej nastavením VPN na trvalý režim a blokováním připojení mimo VPN, stále nebyl kill switch, který bych mohl vyzkoušet pro vyřešení problému. ARGH CHCI POUŽÍVAT TELEFON NORMÁLNĚ JIŽ

Na mém telefonu (Google Pixel) jsou nastavení kill switch v systémových nastaveních, nikoli v aplikaci ProtonVPN. Tam musím jít, abych mohl kill switch zapnout a vypnout.

Dobře, pro mé kolegy uživatele iOS zde je, co mi pomohlo! Nastavení → Obecné → VPN & DNS (pokud máte, nastavte na “automaticky”) měl jsem nainstalované certifikáty her, takže moje DNS bylo nastaveno na “více”. Jakmile byly pryč, automaticky se přepnulo na “automaticky” a vše se vyřešilo za méně než 20 sekund!

Ahoj všichni, našel jsem způsob, jak jít do nastavení a přejít na soukromé DNS, přepnout z “vypnuto” na “automatické”
Doufám, že to pomůže, vyzkoušel jsem to po pokusech a omylech po několik hodin :slight_smile: