“Nelze se připojit k HBO Max” v aplikaci PS4…
Vyzkoušel jsem vše od opětovného nainstalování aplikace po použití Ethernetového kabelu. Ironicky, když jsem používal HBO Max s VPN v USA, neměl jsem nikdy problém s aplikací, ale teď když je to v mé zemi, ani ji nemohu otevřít…
Včera jsem zrušil své předplatné HBO, protože aplikace je na PS5 tak špatná. Padá každých 10 až 15 minut. Nikdy jsem neviděl tak špatně vyrobenou aplikaci.
To je proto, že PS4 momentálně není podporováno v Latinské Americe.
Ahoj, ví někdo, jestli mohu stáhnout HBO MAX na Samsung TV UN43J5290? Je to kompatibilní?
Stejně tak (karibský předplatitel). Řekli, že pracují na problému s funkcí aplikace na PS4 a Fire TV, ale zatím funguje jen na Android mobil, IOS, LG TV, Samsung TV a Android TV.
Co říkalo zákaznické centrum HBOMax, když jste jim volali?
V USA a mohu potvrdit, že je to tady taky na nic.
Možná když použiji VPN nastavenou na USA, bude to fungovat lépe ![]()
Udělali jsem to samé minulý měsíc po těch neřádech na PS5. Je to moje nejdražší předplatné a téměř ho nemohu používat. Přišel jsem sem zjistit, jestli už je nějaké řešení. Asi ne.
Zrušil jsem předplatné a měl expiraci 30. dne. Funguje to ještě včera v noci. Možná se snaží nahradit nespočet problémů, které jsem měl, třeba že mi bylo hacknuto účet.
Nefunguje na LG CX, nefunguje na PS5, a nefunguje ani na Sony X905F.
Pokud to takhle bude pokračovat, zruším to.
Pane bože, jsi otravný. Každý, kdo se někde o něčem špatném o tvé aplikaci zmíní, ty tam jsi a říkáš něco protivného. Lidé prostě chtějí vědět, jestli někdo zažil stejný problém a jak ho vyřešil. Proto je Reddit tu, aby se diskutovalo o společných zájmech, jako je neschopnost používat aplikaci. Snadnější je zavolat HBO Max a čekat dlouho na standardní odpověď.
Toto není linka zákaznické podpory HBOMax. Přestaň hájit špatné příspěvky. Buď lepší.
Nevěděl jsem, že žádost o pomoc je špatný příspěvek…
Jsi doslova v každém vlákne, které brání této společnosti před kritikou HBO Max. Přestaň s tímto korporátním otroctvím miliardové firmy, je to trapné a smutné.
Pracoval jsem pro AT&T a jejich zákaznická služba je k ničemu, podobně jako tvé příspěvky.
Zavolej na zákaznickou linku HBOMax, když potřebuješ pomoc. Nikdo tady nemá magické řešení tvého problému.
Jsem v každém vlákně, kde si stěžujete na špatné příspěvky. Jsem na subredditku, abych diskutoval o obsahu HBO Max.
Zkusili jste jim zavolat? Oni taky nemají řešení problémů.
AT&T a vlastnictví HBO Max.