Některé stránky ukazují původní zemi i po použití VPN

Předtím jsem měl tento problém s free verzí, ale teď mám předplatné pro a stále se setkávám s tímto problémem. Kdykoliv se připojím k VPN mimo Ameriku, některé stránky mi ukazují moji původní zemi.

Zkuste anonymní okno nebo jiný webový prohlížeč po navázání VPN spojení. Tyto weby mohou mít vaši předchozí IP / lokaci uloženou z předchozí relace.

Také závisí na webové stránce, máte na té konkrétní stránce účet? Například pokud jste si dříve na této stránce vytvořili účet ve své původní zemi, tato stránka může mít vaši původní zemi uloženou na svých serverech/databázi. Takže i při používání VPN, stále mají záznam o vaší původní zemi.

Dalším faktorem jsou nastavení prohlížeče, kde některé weby používají jazyk / lokalitu prohlížeče nebo operačního systému. Například, pokud nastavení je “en_SG” (Singapur) (příklad pouze), mohou stále tuto hodnotu používat k určení země nebo etnicity. Pokud najdete jazykové nastavení v prohlížeči, zkuste ho nastavit na “EN” / “EN-US”.

Pokud sdílíte GPS geolokační data s webem z vašeho mobilního telefonu, bude kontrolovat toto místo místo vaše IP adresy.

Pravděpodobně váš prohlížeč.

Zkoušel jsem Chrome, je to v pohodě. Ale s Brave mám tento problém. Smazal jsem data Brave, nepomohlo to.

Jsem v anonymním režimu, taky jsem vymazal data, tento problém se neobjevuje, když mám VPN v USA.

Ano, máš pravdu. Ale jak to mohu opravit?

• anonymní režim
  • nastavit falešné uživatelské agenty v nastavení
  • změnit lokalizační nastavení v prohlížeči
  • vytvořit nový profil prohlížeče, který není propojen s účtem Google/Microsoft/Firefox

Pokud tyto weby vyžadují účet, je možné, že jste již při vytváření účtu uvedli svou primární zemi.

Zkoušel jsem v anonymním režimu, ale nefungovalo to. Dokonce jsem přeinstaloval prohlížeč.