Nejprve jsem ztratil své VPN Premium kvůli problému mezi Dashlane a HotspotShield, teď je to věc s referálem

Před časem můj VPN Premium neplatil správně:

• Měl jsem pouze 1měsíční zkušební verzi Hotspot Shield na novém účtu HSS - kontaktoval jsem podporu Dashlane i HSS, nikdy se to nevyřešilo správně, podpora HSS musela ručně přidat 1 rok Premium na nový účet (HSS smazal předchozí účet a vytvořil nový se stejným emailem). Po 1 roce se HSS automaticky neprodloužil na základě Dashlane Premium (myslel jsem, že účty HSS a Dashlane nejsou správně propojeny, zatímco můj kolega to má správně propojené a prodloužené)

Teď, po tom, co jsem se vzdal VPN,

• Můj referral odkaz již nepřidává 6 měsíců Premium na můj účet, zatímco můj přítel, který použil můj referral, má svůj 6měsíční zkušební čas Premium? Není náhodou referral odkaz určený k přidání dalších 6 měsíců Premium?

Ahoj u/chris92vn, děkuji za oslovení a sdílení.

Nejprve ohledně referral, maximální limit je dva roky bezplatného Dashlane Premium, což znamená, že můžete doporučit maximálně čtyři uživatele. Máme to zdokumentované zde: https://support.dashlane.com/hc/en-us/articles/202665962-Free-trials-and-discounts-on-Dashlane-plans

Co se týče VPN, omlouvám se za špatnou zkušenost při prvním aktivování Hotspotshield. Nyní, když je to rok a HSS Premium se neprodloužil automaticky, doporučuji kontaktovat naši zákaznickou podporu znovu. Jako uživatel Dashlane Premium máte nárok na HSS Premium, takže vám tým pomůže.

Myslím, že Hotspot Shield je momentálně napadená. Jejich web je nedostupný a my jsme našli THC Hydra schovaného pod Hotspot Shield.

Co myslíš pod Hotspot Shield? Jako crack nebo HSS protokol?