Prosím vraťte zpět nejnovější aktualizaci nebo nám dejte nastavení na použití starého rozhraní (včetně volby jednotlivých serverů)
Často narazím na webové stránky, které blokují určitý Nord server a mohl bych přepínat servery ručně a dokonce si je i ukládat do záložek, což fungovalo.
Toto už ale není možné, což činí Nord VPN nakonec pro mě úplně horším.
Můžete se připojit ke konkrétnímu serveru, pokud znáte jeho číslo pomocí aplikace.
Kupříkladu jsem zadal Japonsko # a všechny servery se zobrazily a mohu si vybrat, ke kterému se připojit. Nevím, proč to udělali takto, ale alespoň to funguje, myslím.
Důvod absence názvů serverů je… “Implementovali jsme tuto změnu v naší nové aktualizaci, aby se vyvážilo zatížení našich serverů”.
Stěžoval jsem si na tlačítko ‘Odpojit’ – když na něj kliknete, zakáže to automatické připojení a vrátí nastavení zpět na ‘nikdy’, takže je musíte znovu nastavit – to bylo ignorováno v jejich odpovědi. Také nyní musíme znát ‘vlajky všech národů’, abychom kliknutím vybrali správnou zemi/server, a když najedete myší na vlajku, zobrazí se název serveru, který se připojí. Nemám ani minutu důvěry, že je to pro vyvažování zatížení, spíše to zjednodušují, aby uspokojili příliv ‘technicky nešikovných’ zákazníků po jejich reklamních kampaních.
Odinstaloval jsem a vrátil se k předchozí verzi.
Mám Nord několik let. Každá aktualizace dává uživateli méně a méně kontroly - za stejnou částku, která se automaticky dobíjí, i když máte vypnuté automatické obnovení. Brzy začnu hledat jinou VPN.
Nahlásil jsem tento problém jejich zákaznickým službám, protože už nemůžete vidět celé číslo serveru. Dalším podivným prvkem UI je množství zbytečného místa, jak nejde změnit velikost okna a je třeba opakovaně klikat v nastaveních.
Ahoj, tvůj příspěvek byl automaticky odebrán, protože tvůj účet nesplňuje naše kritéria karmy. Účty musí mít minimálně 100 celkové karmy, aby mohly přispívat do tohoto subredditu. Tento pravidlo je určeno ke zlepšení kvality příspěvků a k omezení zneužívání trollářských účtů.
Jsem bot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máš jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktuj moderátory tohoto subredditu zde.