Nejnovější aktualizace je hrozná, už nemůžete vybírat jednotlivé servery!

Prosím, vraťte nejnovější aktualizaci nebo nám dejte nastavení pro použití starého rozhraní (včetně volby jednotlivých serverů)

Často narazím na webové stránky, které blokují určitý Nord server a mohl jsem přepínat servery ručně a dokonce je označit jako oblíbené, což fungovalo.

Co už nemohu, což činí Nord VPN nakonec o 100% horší pro mě.

Windows verze 7.0+

Můžete se připojit ke konkrétnímu serveru, pokud znáte číslo # v aplikaci.
Například jsem zadal Japan # a všechny servery se zobrazily, mohu si vybrat, ke kterému se připojím. Nechápu, proč to udělali takto, ale alespoň to funguje, hádám.

Důvod absence názvů serverů je…“Implementovali jsme tuto změnu v našem novém updatu, aby jsme vyvážili zátěž na našich serverech”.
Stěžoval jsem si na tlačítko ‘Odpojit’ - když na něj kliknu, deaktivuje automatické připojení a vrátí nastavení na ‘nikdy’, takže je třeba je znovu nastavit - to bylo ignorováno v jejich odpovědi. Také nyní musíme znát ‘vlajky všech zemí’, abychom klikli na správnou, a při najetí na vlajku se zobrazí název serveru, ke kterému se připojíme. Na minutu nevěřím, že je to kvůli vyvážení zátěže, prostě zjednodušují aplikaci, aby vyhověly náporu ‘technicky zdatných’ zákazníků po jejich reklamních kampaních.
Aplikaci jsem odinstaloval a vrátil se ke starší verzi.

Už několik let používám Nord. Každé aktualizace dávají uživateli méně a méně kontroly - za stejnou cenu, která se automaticky dobíjí, a to i když máte vypnuté automatické obnovení. Brzy budu hledat jinou VPN.

Souhlasím, je to hrozné, stále mi na počítači padá, výkon je hrozný.

Platí to také pro uživatele MAC?

To je důvod, PROČ chci VPN používat

Byl jsem zakázán na několika webových fórech a jediný způsob, jak obejít blokaci, je použít jinou IP.

Ale to znamená, že musím umět přepnout na jiný server.

Říkáte, že nemůžete vybrat jiný nebo jiné město? Nebo dokonce sdělit ten, na který jste se připojili a který byl zabanován?

Dostal jsem na to upozornění teď. Zřejmě momentálně nebudu aktualizovat. Děkuji za upozornění.

Nahlásil jsem tento problém jejich zákaznickým službám, protože už nevidíte celé číslo serveru. Další podivý design UI je množství zbytečného prostoru, jak nemůžete okno ani změnit velikost a je potřeba víc kliknutí na průchod nastaveními.