Nejlevnější placené VPN, co můžete doporučit?

Jaké je nejlevnější VPN? Může být i zdarma, ale nemůžete si vybrat zemi. Náhodně. Někdy je správná země, ke které se připojíte, ale stránky jsou stále v jiné zemi.

Aktualizace: Děkuji všem za vaše návrhy! Zatím využívám zdarma. Pokud to bude stát za to, přejdu na placenou VPN. :slight_smile:

Nikdy nepoužívejte bezplatné VPN. IPVanish

Urban VPN. Zdarma a můžete si vybrat z mnoha různých zemí

Používám Surf Shark. Pouze základní plán. Je levnější než Nord VPN.

mullvad, 5 eur měsíčně, 10% sleva při platbě kryptoměnou

Už radši nechodím kolem a tajnou techniku si nechávám pro sebe. Ale takhle to je:
Jdeš na Kinguin a hledáš Avast SecureLine VPN
Najdeš tam VPN za asi 3-6 dolarů, na 1 rok až 3 roky hahaha.
Pokud jsi ale kriminalista, potřebuješ ultra vysokou úroveň soukromí.
Toto mají politiky bez protokolů, ale jsou tam

Windscribe a jeho ZDARMA

Automatické upozornění: Přečtěte si pravidla subredditů r/buhaydigital před publikováním a zkontrolujte, jestli se někdo již neptal na vaši otázku pomocí vyhledávacího pole.

Odpovědi na obvyklé otázky jako “Kde začít?”, “Kde najdu online práce”, “Je to podvod?”, lze nalézt v připnutých příspěvcích.

Pokud je váš příspěvek opakovaný, bude odstraněn.
Pro běžnější diskuse se připojte k chatu Usapang Buhay Digital.

Jsem robot, a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli dotazy nebo obavy, kontaktujte moderátory tohoto subreddit.

MEGA VPN 50 pesos měsíčně

Nejsem si jistý, jestli je to nejlevnější, ale funguje mi to velmi dobře - NordVPN… používám už 6 let.

Dříve jsem používal ExpressVPN, ale vadilo mi, že některé servery jsou pomalé.

Používám Nord VPN za pouhých 15 SGD měsíčně

Windscribe. Má vlastní předplatné, které vám umožní vybrat konkrétní zemi. Už od 2 dolarů měsíčně.

v podstatě 1 dolar za neomezená data, plus 1 dolar za každou “prémiovou” zemi, kterou chcete

Cyberghost je nejlevnější, co jsem našel, ale musíte se dlouhodobě zavázat.

Podle mých informací,
12 USD měsíčně při jednom měsíci, pak je to asi
2,19 USD měsíčně při předplatném na 26 měsíců (asi 50+ USD, ale na 26 měsíců).

Pokud máte zkušenosti s kryptem, MysteriumVPN Dark, open-source a peer-to-peer a velmi levný, protože je placený za použití a nepotřebuje předplatné.

Lepší je zvolit placenou a důvěryhodnou. Na bezplatných totiž jste vy produktem.

Používám Kaspersky Plus. 1letá předplatná. Součástí antiviru je i VPN s password managery. Není to moc, asi 900. Není špatné na rok neomezeného VPN s antivirem. Rychlé i při dvojité VPN i na torrentových webech :joy:

Chtěl jsem doporučit Racknerd, ale nvm :sweat_smile:

McAfee má VPN. Je to v pohodě. Součástí antiviru.

Používám Private Internet Access VPN. Koupil jsem ho loni v prosinci. 3 roky + 5 měsíců akce.

Proton VPN. Bezpečné a zdarma.