Hledám svou první japonskou VN a chtěl bych koupit Lamune nebo Midori no Umi, protože jsou hodnoceny poměrně snadno.
Problém je, že všechny alternativy k nákupu nefungují, protože Paypal na DLSite nefunguje. Jaká je nejlepší možnost? Famipay se zdá vyžadovat přístup k FamiMart, což v naší zemi nemáme, Paidy se zdá být v pohodě, ale nejsem si jistý, jak to funguje, a nemám tušení, jak získat Paypay, protože se zdá, že je jen japonské. Musíme právě otevřít účet JCB? Co bych měl dělat?
**AKTUALIZACE**
Zjistil jsem to, koupě bodů přes Shop pay funguje v pohodě, jen jsem musel najít sekci “pro knihy” na MyPage.
Díky za pomoc!
**Shop Pay nefunguje pro některé, ale slyšel jsem, že vytvoření účtu For Books a nákup tímto způsobem také funguje.
Kupte si body a plaťte body
Vyzkoušeli jste nové třetí strany? Přejděte na svou “My Page” a poté zakupte body. Nové doporučené stránky jsou “For Books” a “Point Market”. Jen jsem použil svou kreditní kartu na For Books, takže mohu potvrdit, že to funguje i mně.
Kurrr, je DLpay opravdu nedostupný.
Na světlé straně díky této diskusi zjišťuji, že můžeme místo toho použít For Books, která stále akceptuje VISA/Mastercard. Takže teď použijte to k nákupu DL bodů. Díky autorovi příspěvku a komentátorům.
Dříve jste mohli koupit kódy DLsite Point od Tokyo Otaku Mode, ale bohužel tuto možnost odstranili jejich stránky tento měsíc. To byla doslova nejjednodušší a nejpřímější možnost pro lidi mimo Japonsko a v USA. Teď bude mnohem těžší nakupovat z DLSite, naštve mě to, Tokyo Otaku Mode. Jsem zklamaný, protože DLSite je místem všech nejlepších doujinů, a také skvělých věcí jako animace a hry/simulátory. To je fakt na prd.
EDIT: Jo, stále existuje způsob, jak to udělat, jak někdo v komentářích zmiňoval, výběr “Pro Books” a platba přes jejich stránku funguje, právě jsem to otestoval. Takže nic není ztraceno.
Jo, zavřeli dl-pay, který používá PayPal. Můžeš zkusit jejich jiné odkazy na stránce účtu, doufejme, že to půjde.
Pokud má někdo další problém s “Selhání ověření výzvy” při vytváření účtu na ForBooks.
Používal jsem Firefox. Musel jsem přejít na Chrome, abych účet založil a přejel přes to. Doufám, že to pomůže.
Použil jsem forbooks s účtem shop. Vypadá to, že mě to naštvalo, protože jsem nedostal e-mail asi víc než 12 hodin, tak bacha při použití této metody.
Edit: Zdá se mi, že je to buď použití účtu shop s klíčem pass nebo pravděpodobně to, že můj shop účet používá věc soukromí iCloud. Napsal jsem podpoře e-mail a dám vědět, jak odpoví. Díky
Žiji v Japonsku. Měl bych zájem o službu proxy nákupu japonského digitálního obsahu? Pokud bude dost zájmu, uvažuji o spuštění nové webové stránky, která by tuto službu nabízela.
Obvykle kupuji kódy bitcash od seagm nebo playasia a doplňuji je kódem v japonštině na webech jako fantia nebo nijie nebo DMM s VPN (otestoval jsem a funguje to i na dlsite, ale na forbook je to levnější. I bitcash funguje, když obdržím kód v hiraganě a jednoduše ho zkopíruji. Ve skutečnosti jsem koupil mnohem více věcí na dlsite poté, co Visa/MasterCard blbne (zaplatit hotově v místním obchodě, normální bankovní převod na webových obchodech, tímto způsobem mohu trochu bojkotovat Visa/Mastercard za to, co dělají… Kéž by JCB byla dostupná zde, i když bych i tak změnil banku na JCB, ale JCB je dostupná pouze v 14 zemích Asie, což je škoda)