Nejlepší způsob, jak nakupovat z DLSite?

Rozhlížím se po přečtení svého prvního japonského VN a chtěl bych koupit Lamune nebo Midori no Umi, protože jsou hodnoceny jako docela jednoduché.
Problém, kterému čelím, je alternativy k nákupu, protože Paypal na DLSite nefunguje. Jaká je nejlepší možnost? Například Famipay se zdá vyžadovat přístup k FamiMart, což nemáme v naší zemi, Paidy vypadá OK, ale nejsem si jistý, jak to funguje, a nemám tušení, jak získat Paypay, protože se zdá být jen japonské. Musíme si teď otevřít účet JCB? Co mám dělat?

Aktualizace
Zjistil jsem to, nákup bodů přes Shop Pay funguje docela bez problémů, jen jsem musel najít sekci “pro knihy” na MyPage.
Děkuji za pomoc! **Shop Pay nefunguje pro některé, ale slyšel jsem, že vytvoření účtu For Books a platba tímto způsobem také funguje.

Kupte jednoduše body a plaťte body

Zkoušel jsi nové třetí strany? Jdi na svou “My Page” a poté kup body. Nové doporučené stránky jsou “For Books” a “Point Market”. Použil jsem svou kreditní kartu na For Books, takže to mohu potvrdit, že to funguje.

Do háje, je DLpay opravdu dole.

Na světlé straně, díky tomuto vláknu jsem zjistil, že můžeme místo toho použít For Books, který stále přijímá VISA/Mastercard. Takže zatím použijte ten k nákupu DL bodů. Díky autorovi příspěvku a komentujícím.

Dříve jste mohli kupovat kódy DLSite Points od Tokyo Otaku Mode, ale bohužel tuto možnost odstranili ze své stránky 12. tohoto měsíce. To byla doslova nejsnazší a nejpřímější možnost pro lidi mimo Japonsko a v USA. Nyní bude nákup na DLSite mnohem složitější, jakkoliv to nasere. Jsem zklamaný, protože DLSite je místem, kde jsou všechny nejlepší doujiny a jiné skvělé věci jako animace či hry/simulace. To je fakt na hovno.

Aktualizace: I když, stále je tu možnost, jak to udělat, jak někdo zmínil v komentářích, výběr “For Books” a platba přes tento web na získání bodů funguje, právě jsem to otestoval. Takže to ještě není úplně ztracené.

jo, zrušili dl-pay, který používá PayPal, můžeš zkusit jiné odkazy na své stránce účtu. Doufám, že to bude fungovat.

Pokud má někdo jiný problémy s “Challenge verification failed” při vytváření účtu na ForBooks.
Používal jsem Firefox. Musel jsem přejít na Chrome na chvíli, abych účet vytvořil a přelezl tímto. Doufám, že to pomůže.

Použil jsem ForBooks s účtem Shop. Vypadá to, že mi to zablokovalo, protože jsem nedostal e-mail více než 12 hodin, buďte opatrní při používání této metody.

Edit: Zdá se, že to je buď používání shop účtu s Passkey nebo spíš fakt, že můj shop účet používá iCloud soukromí přesměrování. E-mailoval jsem podporu a budu aktualizovat, pokud se ozvou. Děkuji.