Jaká je nejlepší VPN pro Starlink? Ztratím při tom rychlost stahování?
Mám Proton (placený) a miluji ho. Žádné problémy na otevřeném moři a při hraní her.
Top 3 volby VPN bez pořadí jsou Mullvad, Proton a iVPN.
Pronajímám VPS server v jiné zemi za asi 4$ měsíčně, nastavím Ubuntu a OpenVPN a jsem spokojený s torrentami nebo s přístupem na blokované weby. Můžu také sdílet své konfigurační soubory s rodinou a přáteli, neomezeně. Existuje mnoho tutoriálů, jak nastavit VPN na VPS. Moje rychlosti jsou asi 100 Mbps na VPN a přes 200 bez ní. Samozřejmě používám SL, Německo.
Surfshark s Wireguard a zapnutým killstreakem funguje dobře pro mě.
Dobrá diskuse v tomto odkazu na příspěvek. Nakonec jsem se zaregistroval po přečtení tohoto.
Hlavně jsem stáhl nelegální torrenty.
Záleží na tom, jaký problém se snažíte řešit. Pokud jde jen o to, abyste mohli přistupovat k vašemu systému Starlink, když jste pryč, podívejte se na tailscale.com. Není to úplně VPN, ale to, co dělá, dělá velmi dobře.
Používám Tunsafe s Warp konfigurací.
Používá někdo TOR s SL?
Proton VPN je zdarma, stačí se zaregistrovat e-mailem, používal jsem ho, když jsem byl v hotelu.
Používám AirVPN a dosahuji skvělé rychlosti. Dříve jsem používal Mullvad a bylo to skvělé, jenže jsem potřeboval port forwarding. Slyšel jsem, že Proton a iVPN jsou také skvělé možnosti.
Používám Private Internet Access (PIA). S předplatným se mohu připojit až na 10 zařízení. Takže moje počítač, počítač manželky, tablet, mobil a mobil manželky jsou za VPN.
Ztráta rychlosti je očekávatelná u jakékoli VPN… Používám Nord.
To je nejlepší přístup. Protože CGNAT, Starlink, DynDNS a možná Unifi za sebou nefungují dobře s těmito běžnými poskytovateli VPN. Zkoušel jsem NordVPN, PureVPN a další, na které jsem zapomněl.
NordVPN neumožňuje příchozí provoz přes tunel, PureVPN nefunguje s Unifi Dream Machine.
Možná je to jiné v jiných zemích. Mohu mluvit pouze za Německo.
Používám také Surfshark, je skvělý, poměrně levný, získal jsem 4 měsíce zdarma za 40 $ ročně.
Mullvad je nejlepší na to.
Pokud je to váš hlavní/ jediný důvod, téměř všechny placené jsou v pohodě. PIA, Surfshark, Proton, Express atd. atd. Hledejte jen nějakou dohodu a aplikaci, která se vám líbí.
Mullvad je vynikající, téměř žádná ztráta rychlosti při použití Wireguard přes Mullvad.
Mullvad již neportuje, takže jsou nyní stejní jako všichni ostatní. Používám PIA.
The Onion Router (TOR) a Starlink.