Nejlepší VPN pro BNS v roce 2020?

Mám ping 60 ms v League of Legends a maximálně 65 ms v téměř každé další hře, kterou hraji.

V BNS se pohybuji kolem 180 a dnes, od kdy jsem se přihlásil, je to mezi 265-405 ms (zcela nehratelné nad 300 ms, pokud musíte dělat mechaniky pro bossy).

Servery by měly být v Severní Americe, že? Mám lepší ping, když hraju s přáteli z Polska, MMORPG (Conqueror’s Blade) s menším rozpočtem, nedosahuji 180 ms na východoevropském serveru.

Takže myslím, že otázka je, jaké nejlepší VPN jste použili a jak moc vám to pomohlo? Také v jakém stavu jsou servery? (V BNS hraji na NA a žiji v NA).

Naštěstí moje třída není příliš závislá na ping, ale vzhledem k tomu, že několik tříd ano, opravdu bych přál, aby servery zlepšili.

Také náhodná doplňková otázka: umožní aktualizace Unreal Engine 4 více než jedno jádro?

VPNky opravdu fungují různě pro různé lidi. Říkali, že se jim líbí Exitlag, Mudfish, někteří říkají, že WTFast nic nedělá, ale pro mě je WTFast s jasným náskokem nejlepší. WTFast má nejlepší zkrácení pingu a co je důležitější, stabilitu. Vyzkoušel jsem několik z nich, tak jsem se rozhodl zůstat u WTFast.

Zkoušejte bezplatné zkušební verze a testujte své hraní s různými. Zkuste rotaci na cvičném panáčkovi a prozkoumejte dungeon. Myslím, že to je nejlepší způsob, jak najít ten pravý pro vás. Nejlepší je nespoléhat se na jakákoliv doporučení. Otestujte si to sám.

Jsem z Austrálie, Exitlag je jeden z nejlepších VPN. Také hraju s 300-350 ms v raidech. Není to nehratelné, dodělejte to, kámo.

Hraji MMO v Asii pravidelně (zde Evropa) a ze všech VPN, které jsem použil, Exitlag se ukázal jako nejrychlejší a nejstabilnější. Jen moje zkušenost.

Exitlag funguje pro mě lépe než Wtfast a je levnější.

Takže jsem vyzkoušel Exitlag a nyní mám ping kolem 150-160 s 90% stability, což je velké zlepšení!!! Děkuji všem za doporučení.