Jaká je nejlepší VPN pro Android? Jsem ochoten zaplatit, ale ne moc a rád bych nejdřív zkušební verzi. Jen hledám to obvyklé: soukromí, zabezpečení, možnost obejít blokády a dobrá rychlost.
Díky předem
Jaká je nejlepší VPN pro Android? Jsem ochoten zaplatit, ale ne moc a rád bych nejdřív zkušební verzi. Jen hledám to obvyklé: soukromí, zabezpečení, možnost obejít blokády a dobrá rychlost.
Díky předem
Jsem robot, a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte prosím moderátory tohoto subreddit.
Fanoušek Windscribe. I Firestick
Mullvad byl dobrý, ale Android aplikace byla nespolehlivá. Často nefungovala při použití mobilních dat. Nakonec jsem si stáhl aplikaci Wireguard, poté vygeneroval konfiguraci Mullvad, a teď to funguje skvěle ve všech prostředích. Výhodou aplikace Wireguard je, že je relativně nenáročná na zdroje.
Windscribe. Automatické vrácení peněz, pokud jste jej nepoužili více než 10 GB nebo 3 dny, všechny servery jsou založené na RAM, což znamená, že se vše smaže, pokud to odpojíte, různé protokoly pro přizpůsobení se přísnosti firewallu, který se snažíte obejít, a hodně serverů pro dobrou latenci a šířku pásma.
Třída build-a-plan je skvělá, pokud nepotřebujete měnit lokality často, jen za tři dolary měsíčně bez dlouhodobé závaznosti, můžete také měnit lokace během období.
Aplikace je plně funkční s podporou vlastního DNS pro různé protokoly, vestavěným filtrem kategorií, změnou polohy pomocí GPS, automatickým zapnutím/vypnutím podle WiFi sítí, které vybíráte, volitelným LAN provozem, a dokonce načítáním vlastního VPN profilu, pokud máte vlastní server nebo jinou službu.
Jediné minus je absence podpory IPv6 (připojení IPv6 bude blokováno klientem, aby nedošlo ke úniku), což není obvykle problém pro většinu webů a aplikací, ale může být problém u některých self-hosted řešení (poskytovatelé nabízejí levnější ceny pro IPv6 servery, a i když Cloudflare poskytne bezplatný IPv4 bridge, zvládá pouze určitý provoz a ne každý důvěřuje Cloudflaru).
Pokud budete i nadále komentovat pouze za účelem propagace své VPN, budete zablokováni.
Řekl jsem nejlepší VPN pro Android, ne nějakou náhodnou pochybnou, kterou doporučuje její vlastník.