Jak už název napovídá, jaká je nejlepší vpn pro tyto “aktivity.”
Pokud stahujete pouze hlavní obsah (například globálně oblíbené hry/filmy/hudbu vydané v posledních letech), jak bylo zmíněno, Windscribe je dost dobré a poměrně levné, build-a-plan stojí 3 dolarů měsíčně, bez dlouhodobého závazku.
Pokud stahujete niche obsah (regionální seriály, obscure anime, vysokoškolské učebnice atd.), budete chtít privátní tracker a buď VPN s podporou port-forwardingu jako AirVPN, nebo si prostě pořiďte seedbox jako ultra.cc, většina seedboxů zahrnuje také 1-3 uživatelské VPN, což je užitečné, pokud vám nevadí latence.
Pokud VPN používáte pro torrentování, používejte qbittorrent a přiřaďte ho ke svému VPN rozhraní, tím pádem pokud VPN omylem přestane nebo se odpojí, torrentový provoz se automaticky zastaví.
Neměl jsem s Proton VPN žádné stížnosti.
Nejlepší VPN, kterou jsem zkoušel, je Windscribe
Je NordVPN považován za nedůvěryhodný? Už ho používám nějakou dobu, ale teď si myslím, že už takhle nemám zapotřebí tolik platit.
Windscribe je docela slušné
Používám Mullvad pro VPN. Nepotřebujete email při registraci, můžete platit Monero nebo BTC, takže žádné sledování kreditní kartou, žádná omezení dat, velmi rychlé. Má také tunnelování a kill switch. Platím 4,50 dolarů měsíčně, což není špatná cena.
Má mobilní aplikaci a samozřejmě lze použít na PC.
Říkám to znovu; Private Internet Access je skvělé.
Surfshark je velmi dobré, vyhněte se PiA, protože jsou účastníkem skupiny 14 očí.
Používám AirVPN a má skvělou podporu port forwarding.
Mullvad. nejlepší bezpečnostní záznam a skvělé rychlosti.
Zdarma Proton není špatný, mám ho rád natolik, že bych se přihlásil. U bezplatné verze nelze používat P2P.
Používám bezplatnou úroveň Windscribe.
Používám AirVPN (bývalý zákazník Mullvad). Mám tříměsíční předplatné za méně než 90 dolarů. Funguje dobře, na více zařízeních, podporuje port forwarding a je velmi důvěryhodný.
port forwarding na Windows
Souhlasím! Jsem už několik let bezplatným uživatelem Windscribe, dříve měla akci za 10 dolarů ročně tak dlouho, dokud žije Putin, a využil jsem nabídku. Nemohu být spokojenější a oceňuji funkci firewall blokování při odpojení.
Kamaráde! ➜ u/amatorsanguinis, zdá se, že jste se ptali, zda je webová stránka dole.
- Vyvarujte se publikování příspěvků s nízkou hodnotou.
- Pokud je web nedostupný, zkontrolujte zde.
Jsem robot a tato akce byla provedena automaticky. Pokud máte jakékoli otázky nebo obavy, kontaktujte, prosím, moderátory tohoto subredditu.
Sám jsi si odpověděl, rozumné VPN, ale zaplatíš mnohem víc; a za co vůbec?
Ano, tohle, 1 milion procent. Nikdo nezná Torguard, ale jakmile ho použijete, není návratu.
Vyhněte se PiA, koupili ho před nějakou dobou pod podivnou společností.