Začal jsem rok úplně novým sestavením PC. Vyhodil jsem starý PC, monitor, klávesnici, myš, tiskárnu, stůl atd. (Všechno). Všechno mi daroval táta, protože už nepotřeboval PC (už měl notebook). Používal jsem PC roky a nakonec jsem se s ním rozloučil. PC je staré asi 10-14 let, má 2 GB RAM, Windows Vista a starý 2jádrový 2GHz CPU.
Nemohl jsem snést tu pomalost a rozhodl jsem se postavit nové PC s Ryzen 2600, 16 GB RAM a použitým RTX 2060. Pak jsem koupil 144Hz monitor atd. Teď mi chybí jen VPN. A chci ten nejlepší VPN, rychlý, extrémně bezpečný, soukromý. Cena musí být méně než 15 dolarů měsíčně. Několik webů a služeb jsem sledoval, ale všechny mají jiné VPN a je těžké si vybrat. Můj současný výběr jsou Express, TORGuard a Vypr.
Máte nějaké tipy? Díky!
tunnelbear, expressvpn, mullvad, windscribe. Tyto jsou nejvíce legitimní a nemají žádné problémy s rychlostí nebo skrytým účtem. Momentálně používám Tunnelbear
Mullvad je úplně nejlepší a nejvíce bezpečné VPN (z hlediska soukromí). 5 dolarů měsíčně. Za druhé bych považoval ProtonVPN.
Proč je důležité používat VPN?
Private Internet Access za 30 dolarů za rok funguje skvěle
Torguard je vítěz. Levný, spolehlivý, bez logů.
Jediné, co jsem měl problém, bylo, když nedávno upgradovali své servery, musel jsem znovu nakonfigurovat všechny porty a podobně.
Jen upozornění, drahé a populární VPN s hodně reklamami jsou pravděpodobně ty, které vás nejvíce prozradí. Přemýšlejte o tom.
Surfshark méně než 2 dolary měsíčně s neomezeným počtem připojení
Smart DNS Proxy mi perfektně fungoval od doby, co jsem si koupil doživotní předplatné před pár měsíci. Kromě toho mám na svém seznamu NordVPN, Express, PIA.
Vyhněte se Tiger VPN. Po 3 letech s nimi mi začali účtovat 6krát v roce 2020. Zkoušel jsem kontaktovat podporu několikrát, ale bez odpovědi. Zrušil jsem platby přes PayPal, aby se to neopakovalo, a okamžitě mi zakázali účet. Takže mi vlastně ukradli 5 plateb a na e-maily neodpověděli. Zloději.