Nejlepší správce hesel k roku 2023?

Zkoušel jsem zde na subreddit předběžný průzkum, ale většina se zdá být nějakým způsobem sponzorovaná nebo již zastaralá. Momentálně používám Bitwarden s bezplatným předplatným a dříve jsem platil za 1password. Nehledám nic přehnaně stylového, jen něco velmi bezpečného, protože hrozby v kybernetické bezpečnosti se zdají každý den růst.

Bitwarden a 1password jsou obě v pořádku. Ani jedna z nich nebude slabým místem ve vaší bezpečnosti.

Používám protonpass a miluji to

Používám Dashlane už nějakou dobu a líbí se mi to. Lepší vyplnění formuláře než Vaultwarden.

Používám Dashlane, Bitwarden, Lastpass, až 1Password za posledních 5 let pro osobní účely. 1Password je jednoznačně můj oblíbený a velmi ho doporučuji pro osobní použití. Vícevrstvová bezpečnost trezoru, podpora passkey a TOTP dělají z toho sen.

KeePass považuji za nejbezpečnější, ale nemá tolik funkcí zvyšujících komfort jako ostatní služby.

1Password zůstává můj nejlepší volbou, alespoň pro spotřebitele, nyní přidali podporu passkey, mají vícevrstvovou bezpečnost, aplikace na každé zařízení, plynule funguje a ceny za rok jsou rozumné vzhledem k službě, kterou nabízí. Osobně už bez něj nemohu žít…

Jsem fanouškem KeePass a KeePassXC pro macOS, protože je multiplatformní, open source a můžete do něj také vložit generátory TOTP.

1Password. $1 000 000 odměna mě dělá docela spokojeným. Vím, že nic není 100% bezpečné, ale zdá se, že jsou jedni z nejlepších, ne-li nejlepší. Slyšel jsem však, že export může být zklamáním.

Používám KeyPass, protože nikdy úplně nedůvěřuji svá hesla nějaké třetí straně. Navíc je zdarma!

Keeper. Začal jsem ho používat poté, co jsem opustil LastPass. Je tak dobrý, že ho rozšiřujeme na celou firmu.

Vyhledával jsem téměř 40 různých správce hesel. Doufám, že z toho bude mít někdo z vás užitek!

Vysoce kvalitní správci hesel

1. BitWarden (Skvělá bezplatná verze) Sídlo v Santa Barbaře, Kalifornie, s globálně rozptýleným týmem. BitWarden podstupuje audity třetích stran.
  2. 1Password (Vestavěná dvoufaktorová ochrana s bezpečnostním klíčem a nouzovou sadou) Sídlo v Torontu, Ontario.
  3. Zoho Vault (Skvělá bezplatná verze, sídlo v Indii). Bez informací o auditech třetích stran.
  4. Keeper (Extrémně vysoké federální standardy. Jediná možnost pro americké obranné kontraktory a finanční společnosti.) Sídlo v Chicagu, vývoj softwaru v Kalifornii, obchodní prodej v Irsku EMEA a Filipínách.
  5. ProtonPass (Novinka, nepoužívat do 2029. Skvělá bezplatná verze) Sídlo ve Švýcarsku.
  6. EnPass (Podnikatelský plán od 10 USD měsíčně pro 10 uživatelů) Sídlo v Haryana, Indie.
  7. RoboForm (Otestováno a osvědčeno, jeden z nejstarších s nulovým únikem) Sídlo v Fairfaxu, Virginie.
  8. PassBolt. Lucembursko, Evropa. On-premises i cloudové verze. Open source.
  9. StrongBox. Velká Británie.
  10. Codebook. Sídlo v New Jersey. Jednorázový nákup mimo obchody.
  11. SplashID Pro 9. Sídlo v Los Gatos, Kalifornie.
  12. Buttercup Password Manager. Helsinky, Finsko.
  13. AuthPass, frontend KeePass. Celosvětově.
  14. Minimalist - Kanada.
  15. Secrets - Lisabon, Portugalsko.
  16. mSecure - Portland, Oregon.
  17. Elpass - Neznámé.
  18. pCloud Pass - Švýcarsko.
  19. Passwarden - New York.
  20. Norton Password Manager - USA.
  21. Avira Password Manager - Německo, nyní USA.
  22. Locker - Hanoj, Vietnam.
  23. Liso - Filipíny.

Potenciální správce hesel

1. NordPass
  2. Sticky Password
  3. Synology C2 Password
  4. Psono
  5. Total AV.
  6. KeeWeb
  7. Padloc.app
  8. Clipperz
  9. Elepass
  10. ExpressVPN Keys
  11. Dashlane
  12. KeePass
  13. Passky
  14. Password Crypt

Nikdy NEPOUŽÍVEJ TYTO správce hesel

1. Kaspersky Password Manager
  2. LastPass
  3. LogMeOnce
  4. Password Boss

BitWarden, Keeper a 1Password obvykle doporučujeme klientům. Pokud jsou ve vládním sektoru, pak Keeper, protože prošel certifikací FedRamp. Bitwarden je na cestě k tomu. Pro jednotlivce nebo malé firmy fungují všechny velmi dobře a jsou poměrně bezpečné, protože nic není 100%.

Bit warden, protože je otevřený zdroj a každý ho může auditovat, navíc pro osobní účet je zdarma.

Použil jste RoboForm?

Od vydání Protonpass ho používám a doporučuji to všem, kdo se ptají.

1Password jednoznačně

KeePass pro hesla, která nesdílím.

Passbolt pro firemní databázi a sdílená hesla pro kontinuitu podnikání.

Použil jsem Dashlane do nedávna, mé obnovení bylo kvůli automatickému prodloužení, a rozhodl jsem se zkusit Bitwarden.. a naprosto ho miluji.

Bitwarden nebo KeePass

Můžete také zvážit Securden Password Manager pro podniky, který splní všechny vaše požadavky. Můžete bezpečně uložit všechna důležitá data do centrálního trezoru a mít úplný přehled o aktivitách všech uživatelů hesel ve vaší organizaci. K dispozici ve třech edicích, základní verze je zdarma do pěti uživatelů. https://www.securden.com/password-manager/index.html (Upozornění: Pracuji pro Securden).