Chci si pořídit VPN a právě jsem vyzkoušel bezplatnou zkušební verzi ExitLag - existuje nějaká, která je považována za nejlepší pro BDO?
ExitLag, WTFast, Mudsifh, NoPing, jiná? Jsem na východním pobřeží, pokud má někdo dobré zkušenosti s poskytovatelem z východu do San Jose.
Díky!
Proč potřebuješ VPN, když jsi na východním pobřeží?
Jsem na východním pobřeží a používám ExitLag. Je to rozdíl mezi tím, jestli mobové můžou na mě hodit z-buff, nebo ne, a když používám SA dovednosti. Máme free trial, tak to zkuste.
Servery BDO jsou v San Jose, CA.
Jsou pouze na západním pobřeží.
Takže to je jednoznačně znatelný rozdíl, díky za info. Zkusím tu zkušební verzi.
Servery jsou pro celou NA, neměl bys mít problém s připojením. Pokud máš obavy o rychlost nebo něco jiného, VPN tě na západní pobřeží nepřenese, aby jsi měl lepší rychlost. Herní VPN nejsou věc. VPN jsou na soukromí a obejití regionálních nebo ISP omezení, například Best VPN for Privacy & Security in 2025 - Top 4 - Best VPN Services - privacytools.io.
Mám osobní zkušenost, že “ping snižující” VPN jsou podvod. Všechno, co o VPN vím, říká, že přidávají latenci, ne ubírají jí.
To však platí jen pokud je to nutné, protože VPN může použít lepší trasu pro vaše pakety, pokud je původní trasa suboptimální.
A když říkám, že “jen západní pobřeží”, myslím tím, že Kakao nemá žádné centrální nebo východní pobřežní servery. Takže hráči z východu mají špatný ping.
Uh, dobře, je to nějaká věc. Pokud si myslíte, že jsou užitečné, je to jedna věc, ale tvrdí, že snižují ping.
Použil jsem Mudsifh na SEA serveru v SG a ping se výrazně zlepšil. Někdy jsem hrál bez toho, protože jsem zapomněl zapnout, a hned jsem to poznal.
Nejsem odborník na síťovou infrastrukturu, nemohu se o tom bavit. Obvykle mám ping kolem 80 ms. To na východním pobřeží není špatné, mám VZ Fios. Ale pokud by existovala VPN s lepší trasou z východu do San Jose, zaplatil bych za ni.
Existuje taky spousta pilulek, které slibují zvětšení penisu o 15 cm, hodně z nich tvrdí, že fungují, ale o tom, že by někdo sám o sobě brzy chválil svoje kondomy na větší penis, moc neslyšíš. Chápeš?
Ping je nástroj, který udává výsledek v milisekundách (ms), není to měřící nástroj. Je ale chybně považován za něj.
V tvé situaci, kdy žiješ na východním pobřeží a chceš se připojit ke serveru na západním pobřeží, pokud tvůj počítač potřebuje 80 ms k dosažení serveru a získání odpovědi, je to “vysoký ping”. Pokud použiješ VPN na západním pobřeží, VPN se připojí ke serveru. Možná doba odezvy mezi VPN a serverem je 20 ms, což může být považováno za “nízký ping”.
Ale cesta od počítače k serveru se prodloužila.
Od počítače > server 80 ms, možná od počítače > VPN > server 100 ms.
To znamená, že i když je tvůj “ping” nižší, data trvají déle na načtení, což efektivně snižuje výkon.
OK, ale není cílem “GPN” snížit ping s ohledem na všechny zastávky? WTFast má modul, který ukazuje latenci do herního centra, včetně všech zastávek na cestě. Chápu, že je to další zastávka – mohlo by to být rychlejší přes celou zemi, včetně této zastávky.
To je dobře zdokumentováno v rozvojových oblastech, jako je Afrika, atd., aby to fungovalo. Otázka je, jestli funguje to z východního do západního pobřeží.
To je účel, ale tak to ve skutečnosti nefunguje.
Je to klamavá reklama.
Důvodem, proč může být vaše síťová rychlost vyšší v Africe nebo jiných zemích s vysokým rizikem (Čína, SAE), je to, že výrazně monitorují a zachytávají data. Všechna data jsou zpracována dvakrát. VPN šifruje data a tato data nezachytávají, protože by to bylo příliš drahé na dešifrování.