Ipvanish se na žádném zařízení v domácí síti nepřipojuje. Odinstaloval jsem na Windows 10 PC podle návodu technické podpory. Odinstaloval jsem i z Androidu. Nainstaloval jsem znovu a stále to samé.
Jsem v Virgin Media ve Velké Británii, oni jsou ISP.
Včera fungovalo všechno v pořádku a asi hodinu dnes ráno, než se odpojilo, a teď se na žádném zařízení nepřipojí.
Máte nějaké nápady?
Mám podobný problém od včerejška. Když jsem na své domácí síti, nepřipojí se, ale když používám mobilní síť, připojí se. Dnes se připojení náhodně začalo na doma fungovat, ale vydrželo pouze 20-30 minut, poté se znovu odpojilo. Párkrát jsem se mohl znovu připojit, ale pak to zase přestalo fungovat stejně jako včera. Myslel jsem, že problém je s mým routerem, ale když vidím, že máte stejný problém, myslím, že problém je na straně jejich serverů, protože máme různé ISP a jsem v USA.
Bylo to od té doby v pořádku? Měl jsem úplně stejnou zkušenost. Všechny detaily jsou stejné, Virgin Media atd. Už 24 hodin a žádná šance.
Mám tento přesný problém už 3 dny. Žádné PC v mé síti se nemůže připojit, server, který používá openvpn soubory, nefunguje a telefon také ne. Telefon funguje pouze na mobilní síti. Kontroloval jsem podporu Ipvanish a stále mi říkají, abych změnil protokol. Funguje to na náhodnou dobu a pak zase přestane. ISP je spectrum a říkají, že nic nezablokovali. Rebootování modemu a routeru nepomáhá. Všechno to začalo den, kdy moje automatická obnova proběhla, je to frustrující, chtěl bych zrušit a přejít k jinému poskytovateli. Neměl jsem žádné problémy 2,5 roku, až do teď.
u/Ranjbali, můžete nám zaslat váš diagnostický soubor na [email protected]? Pokud se stále nemůžete připojit, můžeme to zkontrolovat a určit příčinu selhání spojení.
Myslím, že to teď už je opravené, aspoň pro mě. Včera v noci jsem se připojil a dnes ráno je to zase v pořádku. Na mobilu se to včera večer nepřipojilo, ale dnes ráno to funguje. Takže to muselo být něco na jejich straně. 
Moje připojení pak fungovalo celý následující den a od té doby je vše v pořádku
, ale technická podpora mi poradila smazat a znovu nainstalovat na PC a mobilu, což jsem udělal. Takže nejsem jistý, jestli to bylo softwarem nebo stranou serveru.
Máte nějaké novinky? Řeším teď ten problém.
Už to funguje. Vyzkoušel jsem to druhý den a vše je v pořádku👍🏽
Dobře, díky za odpověď. Ihned jsem provedl přeinstalaci, ale nic. Doufám, že se to samo vyřeší na jejich straně. Ani jsem nedostal žádnou chybu, jen to viselo na připojování, což bylo frustrující. Díky.
Díky za aktualizaci, u/Ranjbali. Pokud budete mít jakékoliv problémy do budoucna, neváhejte nás kontaktovat.
Stejně tak, jen mi to říkalo Připojuji se… Myslím, že je to něco na jejich straně. Myslel jsem, že Virgin Media blokuje VPN, ale stejně to bylo i na mobilu s mobilní datovou sítí.
Zkoušel jste změnit VPN protokol?
Mám nastavené na Wireguard.
Ano, to jsem zkoušel. Nakonec jsem to vzdal a zrušil své předplatné. Technická podpora byla docela příšerná. Jsou rádi, že se vám podařilo vyřešit svůj problém.