kluci, když používám VPN k přihlášení do zemí s nízkými náklady, jako je Nigérie/Indie/Turecko, nabídka rodinného plánu se mi nezobrazuje! nevím proč, i když mám nový účet
někdo ví, jak se s tím vypořádat?
někdo ví, jak se s tím vypořádat?
Chcete-li poskytnout aktualizaci: Toto bylo potvrzeno jako zamýšlená změna. Pokud se vám v účtu nezobrazuje rodinný plán, znamená to, že nejste způsobilí.
Měl jsem stejný problém na novém účtu, když jsem se pokusil zakoupit rodinný plán z Indie přes VPN. Ukazovalo pouze jednotlivé a studentské možnosti. Tento nový účet nikdy neměl YouTube Premium, samozřejmě.
Pak jsem zkusil s dalším svým účtem z Indie (stejná VPN), který nebyl nový, ale stále neměl YouTube Premium. Tentokrát ukázal rodinný plán. Zdá se, že Google pro některé země nezobrazuje rodinný plán u nových účtů. Nevím, jaké je jejich období, než se ukáže.
Podívejte se na toto: https://www.reddit.com/r/youtubepremium/comments/1grtpcd/has_anyone_solved_the_family_plan_not_coming_up/
Jakou VPN jsi použil?
Šel jsem do podpory a řekli, že je to chyba a tým pracuje na opravě. Nevím, jestli opravdu pracují na opravě, protože už je to týden, co jsem tyto informace obdržel. Jediné, co mohu říct, je: Plán není odebrán a zdá se, že je to problém s účtem.
Už je zde příspěvek: https://www.reddit.com/r/youtubepremium/comments/1gr7gu1/youtube_premium_family_plan_is_not_showing_up/
Bohužel v tomto příspěvku nejsou žádné další informace, takže tento budeme považovat za platný.
Jakou platbu jsi použil pro Nigérii? Zdá se, že žádná karta nefunguje.
Také jsem nedostal možnost rodinné předplatného v Turecku
Zaplatil jsem za roční individuální plán však.
Není tlačítko obnovy nabídka rodinného plánu?
Podívejte se na toto, měl jsem možnost rodinného předplatného.
Zkontroloval jsem příspěvek a někdo řekl, že se bavil s podporou a ti tvrzení, že v systému není žádná chyba, takže nevím.
Neviděl jsem roční plán pro jednotlivce v Turecku, nějaká ukázka obrazovky?
Věřte mi, že jsem to zkoušel.
Možná podpora nebyla o tomto problému v té době informována.
Dostal jsem se tam pomocí proxy Luna res ip (iproyal byl blokován Googlem jako nestabilní lokalita)
Zde je potvrzení platby však (individuální prémiové, 1 rok)
Co se stane, když na něj stisknete? Pokud si dobře vzpomínám, stává se to pouze v případě, že jste tuto účet dříve použili k předplatnému YP. Řekl jste, že máte nový účet?
A právě jsem mluvil s jednou z podpory a ta řekla, že nemůžete obnovit, když je členství aktivní, jako jsem to dělal celou dobu, nevím, o čem mluví.
Wow, to je levné na rok. Ale tuto možnost nevidím na své straně. Kéž bych to taky měl.
Před čtyřmi dny se zvýšilo.
Jaký proces jsi použil k získání toho? Můj indický účet byl zrušen
byl to přes Google účet nebo iOS?